1. Festival odličnosti

8. september 2015|Novice|Aktualno|Obvestila

DRUŠTVO ODLIČNOST vas iz srca vabi na I. Festival odličnosti v Sloveniji, ki jih zanima osebna in duhovna preobrazba ter si želijo pozitivne spremembe vseh ljudi v Sloveniji in drugod po svetu ter tako širiti pozitivizem do vseh generacij. Vabljeni tudi prostovoljci, ki bi radi pomagali na samem dogodku.


Skupaj z društvom, kot glavnim koordinatorjem in organizatorjem festivala, bomo s pozitivnim in unikatnim pristopom organizirali razna predavanja in dogodke v samem centru Rogaške Slatine ter s pomočjo zunanjih soorganizatorjev dvignili človeško razmišljanje in zavest na višjo raven.
Na samem festivalu se povezujemo z raznimi ustanovami in organizacijami, ki delujejo na podobnem področju, tako na regionalni, kot lokalni ravni. Med njimi so sodelovanje že potrdili Ljudska univerza Rogaška Slatina, knjižnica Rogaška Slatina, Mladinski svet Rogaška Slatina, Izobraževalni center Prah ter posamezniki, ki že delujejo po celotni Sloveniji kot predavatelji in učitelji na področju osebnostne in duhovne rasti.

PROGRAM:
- Več kot 30 predavateljev/učiteljev iz Slovenije, nekaj pa tudi iz tujine,
- Večina dogodkov bo potekala v naravi (v primeru slabega vremena imamo na voljo tudi učilnice in predavalnice),
- potekala bo tržnica dobrega počutja,
- otroški kotiček,
- na Evropski ploščadi bo postavljen glavni oder z raznimi glasbenimi in plesnimi izvajalci,
- športni dogodki pod smučiščem Janina,
- hoja po žerjavici,
- večerno/nočna zabava v Central Cafe,
- cestni vlakec,
- in še veliko več ...

Festival je BREZPLAČEN! Kljub temu pa bo zaradi lažje koordinacije, nekaj tednov pred festivalom potekala brezplačna registracija na www.festival-odlicnosti.si ter si tako zagotovili mesta na omejenih delavnicah in predavanjih ter dodatne popuste pri prenočiščih, hrani, pijači in dodatni ponudbi na samem dogodku.

Več informacij o samem dogodku, bomo sproti objavljali na samem Facebook dogodku, lahko pa nas tudi kontaktirate preko zasebnega sporočila na Društvo Odličnost.
K sodelovanju vabimo tudi sponzorje in donatorje, saj je celotni projekt brezplačen in le tako bomo lahko zagotovili čim bolj kvalitetno izvedbo festivala.

Ker pa je za nemoteno izvedbo festivala potrebno veeeeliko pozitivne energije različnih ljudi, tudi vas vabimo v organizacijsko ekipo festivala, ki bo pomagala na samem dogodku (ne skrbite, delo res ne bo težko). 
Prijave za prostovoljce so mogoče do torka, 8.9.2015. In ja, vaše pomoči bomo reees veseli! 

 

Več informacij na: info@festival-odlicnosti.si.Ekipa Društvo Odličnost