LUFTARCA - nova terasa na strehi Slavije


A ni lep? Toti naš Maribor! Od 26. junija dalje ga boste lahko občudovali iz najvišje razgledne točke v mestu! LUFTARCA – nova terasa na strehi Slavije vas pričakuje!


Martinčkali se bomo na soncu, hladili z osvežujočimi naravnimi sokovi in ledenimi kavami, uživali ob kavici v dobri družbi, se razvajali s torticami iz tovarnice sladkosti ’Lušta’. Tople večere pod zvezdami bomo dodatno segrevali s cocktaili ’za prste polizat’ izpod rok naših profesionalnih barmanov, ljubitelji žlahtne kapljice pa se boste lahko sproščali ob kozarčku odličnega hišnega vina.

In ja - razgled je za znoret!!

Pestro dogajanje ’na svežem luftu’ pričenjamo v petek, 26. junija:

Petek, 26.6.: SELECTION PREMIUM CLUBBING by PIVOVARNA LAŠKO: DJ ANGEL ANX

Zapeljiva dekleta, vroči house ritmi in noč obarvana v zeleno! Prepustite se preverjeno dobri zabavi pod okriljem Pivovarne Laško, na kateri bo tokrat z izbrano glasbo za vas poskrbel ANGEL ANX! Eden izmed najbolj uveljavljenih slovenskih DJ-ev, ki se lahko pohvali z nastopi ob boku svetovnih zvezd kot so Fatboy Slim, Groove Armada, Eric Prydz, Nic Fanciulli, Axwell, Afrojack, Benny Benassi, David Guetta, Roger Sanchez in Pete Tong, vas bo zagotovo navdušil s svojimi house in tech-house mojstrovinami!  

Sobota, 27.6.: SOBOTNI LUFTING pod zvezdami

Ko se večer prelevi v noč in mesto zasije v popolnoma drugačni luči, je čas za žur z razgledom.  Poletne noči  so rezervirane za ples in zabavo z DJ-i do jutranjih ur!
Pričenjamo že ob 20. uri na kulinaričnem večeru z jedmi iz žara. Welcome drink: poletni spritzi.  
Za dame pripravljamo posebno ponudbo cocktailov  1=2 med 20. in  23. uro,  po polnoči pa sledi akcija za vse prave žurerje:  -30% na boate!

Nedelja, 28.6.: NEDELJSKI DETOX in SUNSET LOUNGE
Po novem so naša vrata odprta tudi v nedeljo! Že od 10. ure naprej vas pričakujemo na NEDELJSKEM DETOXU, kjer bomo s pravimi vitaminskimi bombami napolnili vaše baterije! Naravni sokovi in smoothieji: -30%!  V večernih uricah pa vabljeni na NEDELJSKI SUNSET LOUNGE! Ogled sončnega zahoda, malce romantike, prijetna glasba in spritzi 1=2 med 20. in 22. uro za najboljšo pripravo na nov delovni teden!

Ljubitelji polnih okusov na svoje prihajajo med 29. junijem in 5. julijem, ko vas v Luftu čaka TEDEN FRAPEJEV:  vsi frapeji -30%!


Četrtek, 2.7. s pričetkom ob 17. uri: PIKNIK NA STREHI

Zadišalo bo – in otvorili bomo sezono trendovskih piknikov na strehi! Odkrijte svoj nov priljubljeni piknik plac, kjer vas vsak četrtek čaka brezplačna pogostitev z jedmi iz žara. Za popolno sprostitev po delovnem dnevu za vas pripravljamo posebno ponudbo poletnih spritzev ter akcijske cene cocktailov do -50%.

 

Petek, 3.7.: FUNK YOU

Yes, you! ;) Pridruži se nam na večeru funk in disco glasbe na vrhu Slavije! Prepusti se plesnim ritmom legendarnih uspešnic ter uživaj v live nastopu skupine WHAT DA FUNK!  Za mešalno mizo: DJ Funky Elephant! Vstopnine ni.

Sobota, 4.7.: SOBOTNI LUFTING in ogled ognjemeta iz Luftarce

V drugi soboti Festivala Lent nas že tradicionalno čaka barvita rapsodija na nebu nad Mariborom! Najlepši pogled na ognjemet je seveda iz najvišje razgledne točke v mestu!  Rezervirajte svojo mizo na tel. 040 413 514


Nedelja, 5.7.: NEDELJSKI DETOX in SUNSET LOUNGE
Naravni sokovi in smoothieji -30% | Spritzi 1=2 med 20. in 22. uro

Za pravo poletno osvežitev med 6.  in 12. julijem za vas pripravljamo TEDEN LEDENIH KAV -30%.

Četrtek, 9.7. s pričetkom ob 17. uri: PIKNIK NA STREHI
Pogostitev | Jedi iz žara | Cocktaili do -50% | Posebna ponudba spritzev

Petek,  10.7.: Koncert skupine Muff

Prepustite se očarljivem vokalu atraktivne vokalistke Senidah in doživite live nastop ene izmed najbolj priljubljenih slovenskih skupin, ki je pred kratkim prejela tudi nagrado ’Zlata piščal’ za najboljši slovenski album leta 2014. Vstopnine ni!


Sobota, 11.7.: SOBOTNI LUFTING in ogled ognjemeta iz Luftarce
Rezervacije miz na tel. 040 413 514

______________________________________________________________________

LUFT kavica in zabavica | DELOVNI ČAS:
Ponedeljek – četrtek | 08:00 - 23:00
Petek | 08:00 – 04:00
Sobota | 10:00 – 04:00
Nedelja | 10:00 – 24:00