e-NAMIG

2. april 2015|Novice|Aktualno|Obvestila

Objavljamo izobraževanja, delo, delavnice, natečaje, prostovoljstvo...


 

 

Evropska poletna šola “Prejudice, genocide, remembrance”

Tom Lantos Institute organizira drugo Evropsko poletno šolo, ki je namenjena 25 mladim, pedagogom, javnim uslužbencem in drugim. Potekala bo med 5. in 10. 7. 2015 v Budimpešti. Rok za prijavo je 6. 4. 2015.

 

Poletne šole 2015

Poletne šole združujejo mednarodno izkušnjo, pridobivanje novih znanj in kompetenc, počitnice in druženje.

 

 

Delo

 

Zavod za oživljanje kulturne podobe starega mestnega jedra: koordinacija projektov

Zavod za oživljanje kulturne podobe starega mestnega jedra objavlja razpis za prosto delovno mesto strokovni sodelavec za koordinacijo projektov – M/Ž. Zaposlitev za polni delovni čas za obdobje dvanajstih mesecev. Prijava je mogoča do 1. 4. 2015.

 

 

Javni natečaj za najizvirnejšo socialnopodjetniško idejo

V okviru projekta Inovaloca razpisujejo javni natečaj za najizvirnejšo socialno podjetniško idejo. Na natečaj se lahko prijavijo vsi zainteresirani posamezniki ali organizacije iz upravičenega območja. Rok za prijavo je 15. 4. 2015, do 15.00.

 

Mednarodno spletno študentsko tekmovanje Freshhh

Tekmovanje Freshhh je študentsko tekmovanje, v katerem se bodo študenti srečevali z različnimi izzivi. Najboljši pa bodo dobili priložnost za začetek kariernih poti v Skupini MOL. Rok za prijavo je 3. 4. 2015.

 

Natečaj stripov in karikatur – Enakost med spoloma: predstavljajte si in narišite!

Agencija ZN za ženske razpisuje natečaj stripov in karikatur na temo enakosti med spoloma. Na natečaj se lahko prijavite stripovski umetniki in karikaturisti ter študenti umetnosti, stari od 18 do 28 let. Rok za prijavo je 20. 4. 2015.

 

Odprt je četrti Plaktivat

TAM-TAM in Društvo Logout vabita ustvarjalne posameznike in posameznice ter agencije k sodelovanju pri četrtem razpisu za družbeno odgovorni projekt Plaktivat, katerega tema je spletna zasvojenost. Rok je 24. 4. 2015.

 

 

Usposabljanje za prostovoljce za delo s slepimi in slabovidnimi otroki

Zveza društev slepih in slabovidnih Slovenije vabi na usposabljanje za prostovoljce za delo s slepimi in slabovidnimi otroki. Usposabljanje bo potekalo 25. 4. 2015, od 9.30 do 18.00.

 

 

 

Delavnica: Razgovor pri delodajalcu: Kaj je pomembno?

Želim si, da si me zapomnijo. Kaj povem bodočemu delodajalcu, poslovnemu partnerju, sodelavcu ali za sprejem na študij v tujino povem? Kakšna je učinkovita predstavitev? Več boste izvedli na delavnici, ki bo potekala 13. 4. 2015 ob 16. uri v Info ŠKUC.

 

Tečaj: Ustvari dokumentarec

Tečaj je primeren za vse, ki ste se že srečali s svetom filma in poznate osnove filmskega ustvarjanja. Predavanja bodo potekala večinoma ob sredah, od 17.00 do 20.00 v učilnici Socialne akademije. Rok prijave je 7. 4. 2015.

 

Pridružite se organizaciji letošnjih urbanih sprehodov Jane`s Walk

Urbani sprehodi so del globalne akcije Jane’s Walk, v okviru katere vsako leto prvi konec tedna v maju potekajo sprehodi v številnih mestih po svetu. Letos bo globalna akcija potekala od 1. do 3. 5. 2015.

 

Delavnice: “e-Simbioz@ vstopa v april z novim programom”

E-Simbioz@ vabi k udeležbi na delavnice, ki so jih pripravili za mesec april.