Za MLADE


Izobraževanje, natečaji, delo, prostovoljstvo, zdravje, šport, prireditve za MLADE!


Izobraževanje

Committee of the Regions nudi plačano pripravništvo
Committee of the Regions nudi mladim, ki so že diplomirali plačano pripravništvo v eni izmed članic Evropske Unije. Rok prijave je 31. 3. 2015.

 

Institut Jožef Stefan, Odsek za sisteme in vodenje razpisuje štipendije
Na Odseku za sisteme in vodenje, Instituta Jožef Štefan, so razpisane štipendije, strokovne prakse in doktorska usposabljanja.


Delo

Naj bo spremno pismo zapisano v e-pošti ali dodano kot priponka?
Ali delodajalci dejansko berejo spremna pisma? Pravzaprav je spremno pismo lahko celo bolj pomembno in potrebno kot v priponki pripet življenjepis.

Javni poziv za umetniško vodenje društva in festivala Mesto žensk od leta 2016 dalje
Društvo za promocijo žensk v kulturi – Mesto žensk, ki je vsakoletni organizator Mednarodnega festivala sodobnih umetnosti Mesto žensk, razpisuje javni poziv za mesto programske vodje festivala in društva. Rok prijave do 15. 4. 2015!


Natečaji


Natečaj Video na plaži 2015
Video na plaži je tradicionalna sekcija Mednarodnega filmskega festivala Kino Otok – Isola Cinema, kjer mlade avtorje pozivajo k prijavi in predstavitvi filmskih del. Rok prijave in oddaje del je 5. 4. 2015.

Natečaj za fotorazglednice – Trst, nove perspektive
Razpis je namenjen mladim, starosti med 18 in 30 let, ki jih zanima fotografija, da preko svojih fotografskih posnetkov prikažejo Trst iz “nove perspektive”. Rok prijave je 12. 4. 2015.

 

Mladinski natečaj umetniških del in kratkih filmov o človekovih pravicah 2015
Mladinski natečaj umetniških del in kratkih filmov o človekovih pravicah je odprt za otroke in mladostnike, stare med 10 in 20 let. Rok za oddajo interesa je 30. 5. 2015.


Prostovoljstvo

EVS v Avstriji

V mestu Tyrol, v Avstriji je na voljo več projektov za prostovoljce. Delo je vezano na mlade, starejše in delo z ljudmi s posebnimi potrebami. Rok prijave je 29. 3. 2015.

Evropski mladinski forum išče 20 prostovoljcev za pomoč pri organizaciji YO! Fest 2015
Evropski mladinski forum je objavil razpis, preko katerega išče 20 prostovoljcev, ki bodo pomagali pri izpeljavi letošnjega YO!Fest-a. Festival bo potekal od 4. do 6. maja 2015 v Bruslju. Rok prijave je 29. 3. 2015!


Zdravje, šport

ParkLiga in ParkTek 2015
Društvo novomeških študentov vabi mlade športnike, da se udeležijo športno-dobrodelnega dogodka ParkLiga in ParkTek 2015 ter se preizkusijo v različnih športnih aktivnostih. Dogodek bo 4. 4. 2015.


Prireditve

Karierni dan Delo MeNE išče 2015
Karierni dan Delo MeNE išče je namenjen študentom Ekonomske fakultete, ki si želijo izboljšati svoje zaposlitvene možnosti. Rok prijave je 14. 4. 2015.

Premiera dokumentarcev SOS v Ljubljani
Socialna akademija vabi na premiero treh dokumentarnih filmov o travmah in delitvah v slovenski družbi, povezanih z nasiljem med in po II. svetovni vojni. Premiera bo 27. 3. ob 19.00.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Povezane vsebine

Novice - Za MLADE

12.3.2015A veš?, izobraževanje, natečaji, prostovoljstvo, delo, prireditve Za MLADE!