Partyinfo: potopis - Ambasada Gavioli 22.11.2014

25. november 2014|Novice|Parti novice

Fetch The Vibe presents : Technasia, Reboot, Julia Jeweil.


Lepo sobotno sončno jutro je napovedovalo, da je čas da se ponovno odpravimo v Izolo, v klub ki nosi ime Ambasada Gavioli. Na sporedu je bil večer imenovan Fetch The Vibe presents : Technasia, Reboot, Julia Jeweil. Fetch The Vibe nam za predzadnjo soboto v mesecu novembru, pripravlja nepričakovano presenečenje, saj so Ambasado Gavioli obiskali kar štirje mednarodno uveljavljeni gostje. Sončni zahod, ki smo ga opazovali v Izoli, nas je spominjal na poletne dni in prihod pred Ambasado Gavioli je za nas vedno nekaj posebnega.

Klub nas vedno znova navduši že s svojim magičnim izgledom. Ko smo okoli 24.00 ure vstopili v Ambasado posebne čakalne vrste na vhodu ni bilo in kar hitro smo se znašli v katedrali luksuznih zabav. Prvi na vrsti je bil Alex Cvetkov.

Naš strari prijatelj, ki s svojo mladostjo in nadarjenostjo zmeraj navduši naše srce. Plesišče se je počasi polnilo in basi so napovedovali prihod prve zvezde večera. Okoli ene ponoči je za mešalke stopil JULIAN JEWEIL.

Zabava se je razživela, čas pa je bil tudi za prvi nastop prikupnih plesalk, ki nas z svojim izgledom znova in znova navdušujejo. Punce tokrat ste bile res fenomenalne!! Julian nas je z svojim techno ritmi počasi peljal v raj.

Ura je odbila tri zjutraj in čas je bil da oder zavzame TECHNASIA. Publika je bila ogreta do maksimuma in občutila se je pozitivna energija. Slišali so se prvi kliki veselja techno ritmi pa so poskrbeli, da smo zavzeli plesišče. Set TECHNASIA je bil res fenomenalen in človek čisto zgubi občutek za čas, saj se prepusti ritmu glasbe. A ura je tekla neusmiljeno in ob petih je bil čas za zadnjo zvezdo večera, REBOOT. Techno raj, imenovan Ambasada Gavioli, je znova poskrbel, da smo v jutro priplesali s pozitivnimi mislimi in vzdušje je bilo res fenomenalno.Vsi skupaj smo z lepimi mislimi na prekrasen večer zapuščali Ambasado in skupaj že komaj čakamo na obletnico Ambasade.

Na našem portalu (Partyinfo.si) smo podelili tudi dve brezplačni vstopnici za omenjeni event, tokrat je karto zadela Sabina, ki je bila včasih redna obiskovalka Ambasade Gavioli. Sedaj jo je obiskala po več kot 2 letni pavzi in danes nam je zaupala, da je bila zabava res fenomenalna in da se rada vrača v omenjeni klub. Problem je samo v tem, da jo zaradi celovečernega plesa bolijo noge. Mislimo, da vas je takih zavzetih obiskovalce Ambasade v Sloveniji res veliko, in zato vsi skupaj komaj čakamo na obletnico, za katere velja, da klub zmeraj gosti prav posebne Dj-je.
Le kdo bo nastopil naslednji pa ostaja mistično vprašanje v stilu mističnega kluba.
Se vidimo kmalu na plesišču.
 

Avtor: Partyinfo.si