RAMPA, Laboratorij za hekanje znanosti, umetnosti in družbe - NAPOVEDNIK


PETKOVA AKADEMIJA [5HEK]: ‘Anatomija računalnika' // 19.9.2014 Delavnica za otroke, mladostnike ter vse radovedneže in radovednice odprtih glav.


Na delavnici boste raziskovali  “anatomijo” računalnika. Raziskovanja notranjosti rabljenih računalnikov se bosteo lotili z vijaki, kleščmi in drugim orodjem, ki ga obvladajo mojstri ’hardveraši’. Ob uspešno zaključenih operacijah bodo računalniki v formi za nove podvige, morda katerega tudi ponovno oživite.

V času delavnice lahko v  laboratorij prinesete svoje rabljene računalnike, ki jih ne potrebujete več.

Mentorji, njihovo znanje, materiali in orodja so za udeleženke in udeležence 5 HEK-ov brezplačni. Število udeleženk/cev je omejeno. Obvezna je prijava na elektronskem naslovu: info@biotehna.org do četrtka, 18. septembra oziroma do zapolnitve prostih mest.

Mentor: Kristijan Tkalec
petek, 19. september, od 17.-20. ure
RAMPA + BioTehna, Kersnikova 4, Ljubljana

Izvedbo delavnice sofinancira Mestna občina Ljubljana. 

Povezane vsebine

Novice - RAMPA, Laboratorij za hekanje znanosti, umetnosti in družbe - NAPOVEDNIK

10.9.2014Kersnikova tudi jeseni odpira vrata Petkovi akademiji, kjer bo trinajst petkovih popoldnevov dogajalo za tiste, ki hočete več priložnosti za...

Novice - RAMPA, Laboratorij za hekanje znanosti, umetnosti in družbe - NAPOVEDNIK

23.9.2014PETKOVA AKADEMIJA [5HEK]: ‘Zabavna elektronika' // 26.9.2014 Delavnica za otroke, mladostnike ter vse radovedneže in radovednice odprtih glav.