SI DIJAK? DJ? NASTOPAJ NA ISTEM ODRU KOT ENA NAJVEČJIH ZVEZD ELEKTRONIKE – IAN CAREY!

19. maj 2014|Novice|Parti novice

Ledek.si in 1. Festival Mladi Maribor predstavljata natečaj za izbor DJ-a - dijaka, ki bo nastopil na prireditvi “Ledena plaža v mestu – 12 ur elektronike”. Natečaj je namenjen dijakom mariborskih srednjih šol. Prijave do 20. maja.


O DOGODKU
“Ledena plaža v mestu – 12 ur elektronike ” bo 31. maja na trgu Leona Štuklja v Mariboru ob  zaključku 1. Festivala Mladi Maribor.

Večerni del bo namenjen zabavi mladih in ostalih obiskovalcev, kot glavna zvezda dogodka pa bo nastopil gost iz Združenih Držav Amerike, DJ IAN CAREY, ki je sodeloval z največjimi svetovnimi glasbeniki, kot so Snoop Dogg, producent Timbaland, idr …

V sklopu dogodka bo med 12. in 19. uro potekal animacijski program za mlade s poudarkom na ledeni plaži. Postavljen bo montažni bazen (z ledom), ležalniki in vse ostalo, kar spada k plaži. V tem času bosta dvema izbranima didžejema dali možnost nastopa na dogodku, ki bo pritegnil več tisoč obiskovalcev.

POGOJI NATEČAJA
Prijavi se lahko dijak ali dijakinja katerekoli mariborske srednje šole
Izkušnje z vrtenjem elektronske glasbe

PRIJAVA?
Rok za prijavo je 20. maj. Svojo prijavo s kratkim opisom (tebe in tvoje glasbe) ter s 15-minutnim vzorcem svoje glasbe pošlji na e-mail piar@ledek.si.

Izmed vseh prijavljenih bomo izbrali 10 kandidatov, ki bodo predstavljeni širši javnosti na FB dogodku. Obenem bo na Facebooku potekalo glasovanje in 2 kandidata z največ glasovi (prva 2) bosta dobila edinstveno priložnost nastopa na velikem odru na trgu Leona Štuklja.

FACEBOOK GLASOVANJE
Od 22. do 29. maja bo na FB strani (eventu) potekalo glasovanje za izbor zmagovalca. 2 DJ-ja, ki bosta prejela največ glasov bosta nastopila na sklepnem dogodku. Glasujejo lahko vsi (sošolci, prijatelji, znanci, neznanci, družina).

Glasovanje bo zaključeno 29.5. ob 12:00.