Bodi del Ultra odprave v poletni Split

13. maj 2014|Novice|Parti novice

Split je lani postal žurersko pribežališče mladih (in mladih po srcu) z vsega sveta, ki jih je navduševal fenomenalen lineup in še bolj neverjetno odlična poletna lokacija Ultra Europe festivala.


Stadion Poljud je kar prekipeval od vse energije, pri kateri so sodelovali tudi slovenski žurerji z Gremonaparty odpravo, ki je spravila v obmorski Split kar tri avtobuse oziroma več kot 150 žura lačnih potnikov, ki so lahko občutili nor vibe morja, sonca in festivala Ultra. Ta je trajal kar tri dni in se je pričel že ob odhodu in Slovenije ter trajal do prihoda, ki so se ga vsi bali, saj ni noben hotel oditi iz Splita, a vseeno smo se s skupnimi močmi odločili, da bo potrebno nadoknaditi spanec in se vrniti naslednje leto. Prav to bomo letos tudi ponovili v še večji dimenziji!

Poletno atmosfero bodo ustvarjali svetovno znani elektronski DJ-ji kot so Afrojack, Avicii, David Guetta, Alesso, Example in ostali, ki bodo pretresli stadion in navdušili vse obiskovalce.

Gremonaparty je ponovno uradni partner potovanja na Ultra Europe festival in bo letos vsem potnikom ponudila kar dve možnosti namestitve – lahko boste uživali bodisi v kampu, ki bo prekipeval od energije vseh potnikov ali pa v apartmajih, kjer bomo organizirali tudi kakšen preparty pred odhodom na stadion in kjer se bodo lahko potniki med seboj spoznali, izmenjali izkušnje in doživetja ali pa zgolj številke.

Pridružite se nam in bodite del te odprave še danes, kajti mesta se hitro polnijo in Ultra je zagotovo eden izmed dogodkov, kjer preprosto moraš preživeti en vikend tega vročega in norega poletja, na katerega vas bo Ultra definitivno pripravila!

Rezervirajte si svojo namestitev v kampu ali v apartmajih ali preverite celotno ponudbo agencije Gremonaparty.com!
 

 

Avtor fotografij: Marko D Ocepek