Afrojack od začetka do danes

24. september 2013|Novice|Aktualno|Parti novice

Poglej si napovednik dokumentarca o Afrojacku.


Za vse oboževalce Afrojacka prihaja zanimiva novica – pričakujemo skorajšnji izid serije dokumentarcev, ki vam bodo iz prve roke ponudili pogled v življenje nizozemskega superzvezdnika. Dokumentarec Pohod Afrojacka pripoveduje zgodbo Nicka van de Walla, normalnega Nizozemca, ki postane globalna senzacija pod imenom Afrojack. Uraden datum izida zaenkrat še ni znan, do takrat pa lahko pogledate spodnji napovednik. Izredno motivacijski trailer kaže Afrojackove skromne začetke ter posnetke, kjer zabava večtisočglavo množico na festivalih okoli sveta. Če vas torej zanima, kako je biti Afrojack, ne pozabite preklopiti na omenjeno spletno serijo.

 

Avtorica prispevka: Kaja Babič

 

Prispevek je nastal v sodelovanju s portalom partyinfo.si (spletni portal namenjen ljubiteljem elektronske glasbe, na kateri si lahko ogledate vse o najboljših svetovnih in slovenskih zabavah, slo klubih, DJ-jih, ipd.).





Povezane vsebine

Novice - DrogArt intervju z DJ Lexisom

15.7.2013DrogArt ekipa je ujela techno DJa in producenta Lexisa. Te zanima kaj več o njegovem delu, pogledu na droge in delo DrogArta? Beri dalje...

Novice - Intervju z Umekom

2.9.2013Še vedno pod vtisom sobotnega Žura z razlogom objavljamo intervju z Umekom, ki ga je za našo spletno stran prispeval portal partyinfo.si.