Postani del DrogArt ekipe

28. marec 2013|Novice|Aktualno|Obvestila

Te zanima dinamično delo v informatorski ali terenski ekipi na partijih? Ali pa izvajanje interaktivnih delavnic z mladimi? Beri dalje. ;)


Vključiš se lahko v naslednje oblike dela.

Terensko delo: Dinamično delo v terenski ekipi Pleši z glavo na prireditvah elektronske glasbe in terenski ekipi Izberi sam, kjer boš na terenu informiral o tvegani uporabi drog in alkohola ter nudil osnovno prvo pomoč tistim, ki imajo težave zaradi zaužitja psihoaktivnih substanc.

Delavnice: Preko delavnic v okviru programa Izberi sam (program je osredotočen na zmanjševanje škodljivih posledic alkohola med mladimi) boš mlade v osnovnih in srednjih šolah informiral in jim pomagal pri razvijanju odgovornosti za manj tvegano vedenje. Delavnice so interaktivne, dinamične in vsebinsko prilagojene izkušnjam skupine.

Informiranje: Postani informator pri programu Izberi sam, kjer boš mlade na klubskih dogodkih in na prostem (npr. v parkih, …) informiral o zmanjševanju škodljivih posledic uporabe alkohola in drugih drog ter informatorski ekipi Pleši z glavo (akcija zmanjševanja škode na področju uporabe klubskih drog in kokaina), v sklopu katere boš v klubih in na prireditvah informiral mlade s pomočjo inovativnih materialov.

 

Kako postaneš del ekipe?
Prijavi se na uvodni razgovor na simona@drogart.org, preko telefona na 01 439 72 70 ali osebno v DrogArt info točki (Prečna ulica 6, Ljubljana).


Prijave zbiramo do 26. 4. 2013.

Uvodni razgovori potekajo v DrogArt info točki (Prečna ulica 6, Ljubljana) in so obvezni za udeležbo na izobraževalnem vikendu, ki bo predvidoma 10. in 11. 5. 2013 v Ljubljani.
 

Povezane vsebine

Novice - Članstvo v Združenju DrogArt za leto 2013

22.3.2013Si član DrogArta ali bi to rad postal? Vabimo te v DrogArt Info točko, da podaljšaš članstvo ali se včlaniš v naše društvo.