Back icon

Versace (MDMA)

Opozorilo

Vzorec z izjemno visokim odmerkom aktivne substance, pri katerem se močno poveča tveganje za predoziranje in negativne zdravstvene zaplete.

Aktivne snovi

MDMA (200 mg)

Dodaten opis

Odmerki 200 ali več mg lahko pomenijo vsaj dvakratno dozo, pri kateri se tveganja za negativne učinke oziroma zaplete, kot so: slabost, bruhanje, glavobol, nemir, panični napad, visok krvni tlak, povečano potenje, epileptični napadi, motnje motorike, povišana telesna temperatura, izguba zavesti, možganski edem, možganski ali srčni infarkt, zaradi zaužitja MDMA močno povečajo.

Upoštevaj spodnje smernice zmanjševanja tveganj!

Disclaimer: Količina MDMA v tableti je zgolj informativne narave in se lahko pri tabletah z istim logotipom in barvo bistveno razlikuje.

Datum testa

9.12.2022

Povezana vsebina:

2. februar 2018

MDMA in ekstazi

MDMA je entaktogena droga, ki povzroča občutke evforije, empatije in povezanosti z drugimi ljudmi. Spada v razred fenetilaminov in amfetaminov, ter deluje tako stimulativno kot tudi psihedelično. Prav tako zmanjša občutek strahu.

arrow
18. julij 2017

Preden sem prvič vzel_a EKSTAZI

Pred vami se nahaja uvertura v serijo člankov pod naslovi »Kaj si želim, da bi vedel, preden sem prvič vzel…« »čudežno tabletko«, za katero je slišal že malodane vsak… EKSTAZI.

arrow
1. oktober 2018

Prehranska dopolnila in MDMA

Farmacevtski trg je zasičen z raznoraznimi prehranskimi dopolnili, ki seveda zahtevajo, da posežemo globoko v svoje žepe po zlate cekine, zato smo pripravili seznam prehranskih dopolnil, s katerimi si lahko pomagaš pred, med in po zabavi.

arrow