Back icon

#24: odKrit: Hvala, Donald Trump!

Ha, pa so to le uspeli izvolit ven iz Bele hiše. Ne morem verjeti, da je že štiri leta mimo odkar si premagal babico Hillary. V živo se spomnim kako sem spremljal rezultate pred štirimi leti, navlečen na speed in GHB. Za vsako zvezno državo, ki je bila called zate, sem naredil novo, večjo lajno. I think you know well o čem govorim. 🙂

Gledal sem live-stream ameriškega kanala ABC in tako kot voditeljica Robin Roberts postajal vedno bolj zmeden in šokiran. Kako ti je uspelo prepričat več kot 60 milijonov ljudi? Velika masa ljudi je kupila to, kar si prodajal in vse, kar sem jaz videl, je bil bullshit. “Fake it, till you make it” si si vzel k srcu. Po internetu je nekaj časa trendala novica, da si kandidiral zato, da bi imel večjo publiko, ko bi lansiral svoj tv kanal, Trump TV. I have a suspicious feeling, da boš po prihodu iz Bele hiše ta projekt tudi realiziral, alternativa Fox-u, ki se ti je itak zameril, ker nočejo podpirati tvoje delusional ideje, da so demokrati ukradli volitve. By that logic so zelo neumni, ukradli so predsedniški stolček, a pustili senat v rokah volivcev drugega kroga v Georgi in izgubili sedeže v kongresu. Jajks, Donnie, ta ne drži vode. Plus tega tvoje tožbe padajo hitreje kot zgnijejo rože okoli Harvey Weinstein-a. Nič ni pomagalo, da si na stolčke vrhovnega sodišča postavil tebi friendly karakterje, od rapy alkoholika do verskega fanatika imenovanega ACB (Amy Coney Barrett), ker ti ne bo uspelo ponoviti leto 2000, ko je rezultat volitev bil v njihovih rokah.

Tiste noči 2016 nisem niti najmanj pričakoval, da ti bo uspelo zmagat. V Hillary sem videl le efekt, ki ga bo ženska v tej poziciji dosegla, hkrati pa prikladno ignoriral njeno sketchy karierno kartoteko. Očitno je ink v njej bil močnejši kot sem se zavedal, no vsaj v elektronski pošti. 🙂

Ampak si zmagal, hell, še Hillary je to priznala in te, kot se spodobi, poklicala in ti čestitala. Jaz te čisto razumem, da ti tega tokrat ne boš storil, saj je utvara kraj volitev tvoja platforma za vse več omenjeno ponovno kandidaturo v 2024. V kolikor bi bil tvoj slepi follower bi me zagotovo spravilo na volišče, če bi verjel, da so mojemu kandidatu ukradli zadnjo zmago. Show them hell, I say

Kajti…

Hvala, Donald Trump!

Zaradi tvojega prihoda na političen oder sem se začel poučevat o globalni politični sceni religiously, praktično napiflan o vašem sistemu, žalostno ampak resnično, verjetno znam našteti več zveznih senatorjev in reprezentantov kongresa kot naših poslancev.

Hvala, ker je tvoja nekdanja kariera poskrbela, da ne gledam več resničnostnih šovov, saj si s prisotnostjo naredil ameriško politiko najboljši resničnostni šov there is.
Hvala, ker sem se zaradi tebe poučil o migrantski problematiki in brutalnih razmer v državah iz katerih prihajajo. Tvoja ljuba, make it great again, država si lasti večinski del krivde za stanje teh držav, kar svet s pridihom koristoljubja, vse skupaj ignorira.
Hvala, ker zaradi tebe obsesivno gledam prav vse late-night komedijante in bulim večerne novice iz vsega sveta. Zaradi tebe sem videl prispevek na nekem indijskem kanalu o naši lepi Juliji, ki si je odrezala roko. Dekle ni dober strateg kot tvoja žena, she could be the first lady in ne hand-lady. 🙂
Preprosto hvala, ker sem zaradi tebe spregledal in začel svoj ’’screen-time’’ namenjat tudi drugim stvarem, ne zgolj fikcijskim serijam.

Poučil sem se o svetu tam zunaj in verjetno se ne bi nikoli v takšnem magnitutu, če ne bi ti storil tako intenziven cirkus s svojim precedovanjem. V kolikor so govorice res, sva oba preživela zadnja štiri leta v bližini speeda. Ti si postal predsednik, jaz pa full blown addict.

Ampak jaz še trideset nisem, tvoj late-in-life uspeh (kakorkoli ti ga je uspelo doseči) mi daje upanja, da tudi jaz imam pred sabo še veliko. Hopefully konzumiranje tja v sedemdeseta. 

’Till next time…

                                                                                                                                                      odKrit

V kolumni so izražena mnenja in stališča avtorja, ne nujno stališča, mnenja zaposlenih ali Združenja DrogArt.