Back icon

#16: odKRIT: Speed-ova izpoved

I’m pissed, so f*cking pissed. Toliko razlogov zakaj, a vedno znova je zaključni rezultat me. It’s me, it’s always f*cking me. Ja, jst zaj*bem in ponovno posežem po drogi. F*cking hell, pravkar zbrisal četrt strani napisanega in neumna beležnica mi ne dovoljuje tega priklicat nazaj. I wanna scream, rad bi potoval nazaj v leto 2011, ko sem brez občutka krivde partnerju metal pod noge kozarce in vse ostale, karkoli je kazalo, da bo se razbilo v filmsku stilu, glasno in na prafaktorje. Poor f*cker, ta je trpel z mano kot zaklenjena Natasha Kampusch. That poor girl je uspela pobegnit in prav tako je on. Slišim, da danes živi lepo življenje s partnerjem. Good for him, stay away from me.

I think I’m broken for good.

Haha, so funny. Ku*ac je smešno, ko že zadnjih nekaj let aktivno spremljaš raziskave in opise dotične anti socialne osebnosti. Vedno znova me nasmeji in nekje globoko v meni zapeče, ko napišejo stay away from this person. Naštejejo nekaj domnevnih lastnosti takšnih ljudi in potem za sveto prosijo, da se izogibajte takšnih ljudi.

Mother f*cker. Misliš, da sem si to izbral?!? Misliš, da mi je kul to? Uživam v temu? Yeah, moje počutje se izboljša, ko (suprise, suprise – NEZAVEDNO) počnem to, kar me uvrsti v to kategorije. Laži, manipulacija, tolčenje ostalih osebkov dol. It’s all fun, ti v glavi utripa. Sploh ne dojameš, da je kaj narobe. Potem pa si kupiš speed in se zašnjofaš do absurda, da včasih pozabiš kje si in se pritegnjeno nasmeješ, ker ne prepoznaš prostora, kjer se trenutno nahajaš, a hkrati veš, da you were suppost to be hereF*ck it, I KNOW, milijon napak. Ampak na tej tipkovnici, ki ima odzivnost skurjenega trupla, je še toliko težje tipkat pravilno.

Jah, tudi to mine, in potem nastopi že pričakovana psihoza. Najprej se začne kot paranoja, in ta je prasica, kajti ta te do podrobnosti spomne kaj si v nedavnem času počel, kako si komuniciral z ljudmi, kaj si zajebal, komu si lagal, koga si manipuliral, kaj si rekel osebi za svojo korist. Kot bi rekla Celine Dion, it’s all coming back to me now.

Kot f*cking 4k film naenkrat postane crystal clear. You’re no good, vse kar počneš v življenju ima nek stranski namen, namen, ki bo koristil zgolj tebi. For the love of god, a je res tako, a ima res vse namen osebne koristi. A ima vsak moj obisk na DrogArtu osebno korist? Vidim ljudi, ki jih že nekaj časa nisem. Maybe that’s normal.

Ironično, kako se vedno na koncu svoje izpovedi podpišem z imenom Odkrit, ko so te izpovedi le en del veliko večje zgodbe. Šok faktor me spremlja od kar pomnim zase, neprimerne šale in izjave, ki mejijo na meri okusnega so moja osebna specialiteta. I’m funny, I know that. Če odšteješ vse moje pretekle napake, dolgove in uničene odnose ter posledično tudi življenja drugih, I’m a likable guy. Good timing s humorjem in brezkompromisna brutalna iskrenost mi je v življenju pomagala več kot si sploh upam pomislit.

… Za trenutek se nasmejim samemu sebi, kajti ura je tri zjutraj, moja aksioznost je po dveh neprespanih dnevih prelita s paranojo. Še en dan neprespan pa bo nastopila preljuba psihoza…

Till next time…

odKrit

V kolumni so izražena mnenja in stališča avtorja, ne nujno stališča, mnenja zaposlenih ali Združenja DrogArt.