Back icon

Objavljamo prosto delovno mesto – laični delavec_ka

Delo na programu Zmanjševanje škodljivih posledic klubskih
drog med mladimi.

Delovno mesto: laični/a delavec/ka na programu Zmanjševanje škodljivih posledic klubskih drog med mladimi

Izobrazba:  VI. stopnja

Opis dela: delo na programu »Zmanjševanje škodljivih posledic klubskih drog med mladimi«, koordinacija terenske ekipe in terenskih aktivnosti v nočnem času; pomoč pri mentorstvu terenskim (vrstniškim) delavcem; terensko delo v nočnem času (običajno ob petkih ali sobotah); priprava različnih informativnih gradiv in materialov povezanih s programom; razvoj prostovoljnega in mladinskega dela; pomoč pri administraciji in ostalih programih in projektih Združenja DrogArt.

Pogoji za zaposlitev:

  • delovne izkušnje s področja zmanjševanja škode, mladinskega dela in terenskega z ranljivimi skupinami,
  • poznavanje področja drog, dela z mladimi in principov zmanjševanja škode,
  • znanje jezikov: angleški jezik razumevanje zelo dobro, govorjenje zelo dobro, pisanje dobro,
  • računalniška znanja: urejevalniki besedil – zahtevno, delo s preglednicami – zahtevno, delo z bazami podatkov – osnovno.

Zaželene lastnosti: samostojnost pri delu, samoiniciativnost, odgovornost, natančnost, komunikativnost, smisel za delo z ljudmi, veselje do dela z mladimi, zaželen vozniški izpit B kategorije in lasten prevoz.

Zaposlitev za polni delovni čas, za določen čas do 31.12.2024 z možnostjo podaljšanja. Predviden začetek dela: 15.3.2024. Poskusna doba: 3 meseci.

Elektronsko prijavo z motivacijskim pismom in življenjepisom, iz katerega je razvidno, da izpolnjujete pogoje, pošljite do 29.2. 2024 na naslov simona@drogart.org.