Back icon

Poslušaj nov mix na SoundArtu

Novo poslušanje, ki ga je za vas pripravil Roli za SoundArt osveščevalno kampanjo. Z njo želimo mlade informirati o načinih za manj tvegano zabavo, hkrati pa poudariti pomen glasbe in povečati zanimanje zanjo.

Roli

Idejni avtor, fizikalni in glasbeni vodja Analogue/Digital-a. Brand, s katerim že lep čas orje ledino in bije trdo bitko same predstavitve, bolj ali manj alternativnega elektronskega zvoka na goriškem. Marsikomu domač in poznan, drugim popoln tujec. Aktivno nastopa po Sloveniji, Italiji, BiH in na Hrvaškem, kjer je med drugim nastopil na lanskoletnem zloglasnem Dimensions festivalu, na katerega se kot gost vrača tudi letos. Njegov značilen zvok in stil, katerega bi lahko po domače opredelili kot pričakujte nepričakovano. Njegov glasbeni razpon obsega vse od surovejšega zvoka in trših ritmov, kakor tudi milejših melodij, techna, housa pa do electra in nazaj.

Naslov mixa je Electrolytes, oziroma elektoriti. Elektroliti sodelujejo v številnih telesnih procesih, med drugim uravnavajo količino tekočine v telesu, kislost krvi, delovanje mišic in še kaj. Ker pa se elektroliti iz telesa ob telesni aktivnosti, kot je plesanje izgubljajo, jih je potrebno nadomestiti. Na partiju je to najlažje storiti s pitjem izotoničnih pijač.

Poslušajte 😉