Back icon

DJ BEATka!

V času omejenega kreativnega izražanja in druženja za Vas pripravljamo DrogArt DJ BEATko. Namen je predstaviti mlade in kreativne Dj-je/ke, povezati širšo glasbeno sceno, zadovoljiti dobre glasbe željna ušesa prijateljev elektronike in okronati kralja ali kraljico BEATke.

Vsak petek od 16. oktobra dalje, bomo na našem Soundcloudu – drogartmusic, objavili dva seta dveh domestičnih DJ-jev/Dj-k, tvoja naloga pa bo poslušati, spremljati, komentirati in glasovati za tebi najljubšega. Kdor zbere več všečkov v tednu dni, gre v naslednji krog, kjer se bo pomeril z novim nasprotnikom in tako vse do finala.

Finale, ki se bo odvijal konec Januarja, bomo prenašali v živo, vi pa ste tisti, ki se boste odločili, kateri slovenski disk jockey, bo okronan kot kraljica ali kralj DJ BEATke.

Poziv DJem in DJkam

Vse glasbene ustvarjalce elektronske glasbe vabimo k sodelovanju v DrogArt DJ BEATki. To lahko storiš tako, da se prijaviš preko spletnega obrazca preko spodnje povezave, odgovoriš na nekaj vprašanj in naložiš svoj zmagovalni mix. Prijave sprejemamo do 14. oktobra 2020. Za vsak nov krog DJ BEATke morate pripraviti nov set in znova prepričati javnost na socialnih omrežjih.

Prijavni obrazec za sodelovanje v DJ BEATki

Naloga DJ je preprosta – narediti najboljši glasbeni miks, ki ti bo zagotovil preboj v naslednji krog, kjer se glasbeno beatlanje nadaljuje vse do zmage na zključnem LIVE eventu. Zmagovalec bo tisti, ki bo med vsemi sodelujočimi DJ-ji pokazal največ izvirnosti, skilsov in nas pripravil do tega, da svojo dnevno sobo za eno noč spremenimo v plesišče 🙂 

Nagrada za zmagovalca: izdelava vinilne plošče vašega zmagovalnega seta in nastop v legendarnem ljubljanskem klubu K4

Glasba je povezana s prijetnimi trenutki, z zabavo, plesom in sproščanjem. Glasba nas združuje in nas ne ločuje po rasi, spolu ali spolni usmerjenosti. Lahko jo doživljamo z vsem svojim telesom, lahko nas odpelje v svet čustvenih globin, odpre zaznavno pozornost in poveča občutljivost do sveta. Vpliva na kemijsko ravnovesje v možganih in lahko deluje podobno kot nekatere psihoaktivne substance, vendar pa s poslušanjem ne tvegamo nikakršnih resnih škodljivih posledic.

Izrez vinilnih plošč omogoča/podarja MKC Maribor in Vinyl FABRIKA.

Tisk nalepk bo naredil Mitja Florjanc.