6 years of Just us w/ Rakya (FR)

Klub K4, Ljubljana, Slovenija

3. junij 2022 ob 22:00


Prihaja Rakya! Končno se lahko zgodi že dolgo planirana Just Us obletnica s težko pričakovanim francoskim trojcem. Rakya je uveljavljen pariški label z začetki v 2014. V tem času so izdali mnoge kvalitetne release, na platformi Soundcloud pa vodijo eno izmed najbolj prepoznavih podcast serij znotraj naše glasbene scene.
Muelsa je DJ in producent, ki ima že skoraj desetletje izkušenj za gramofoni, pred kratkim pa si je v Franciji delil DJ booth z našim Simm.-om. Pred tremi leti je prispeval svoj pečat tudi k Just Us podcast seriji, h kateri je bil povabljen po tem, ko je Marin odkril njegov mix na neki nepoznani serialki in bil navdušen nad kvaliteto selekcije. Muelsa je v zadnjem letu izdal tudi dva samostojna EP-ja, enega na Voiceless, drugega pred kratkim na Sex tapes from Mars.
Charonne dvojec sestavljata Alex in Noel, ime pa je dobil po ulici v Parizu, kjer sta bila sostanovalca. Charonne nastopata kot vrhunska DJ-a in producenta z izjemnim občutkom za sestavljanje medžanrskih trackov. Svoj zvok sta predstavila že praktično po celem svetu (poleg Evrope še v J. Koreji in Avstraliji), zaradi epidemije je žal odpadla turneja po Kitajski (tudi nastop v mestu Wuhan). Svojo produkcijsko pot sta začrtala leta 2016 z izdajo na Rakya labelu, njun album Innervoice iz leta 2021 pa piše zgodovino medžanrske klubske produkcije.
Skupaj z Just Us ekipo, 3.6.2022, v Klubu K4!
- - - - -
Charonne
Muelsa
Just us
VJ cute agression
Artwork: Miha Bezjak
_________
KLUB K4
Kersnikova 4, Ljubljana
www.klub-k4.si // www.facebook.com/klubk4
STAROSTNA OMEJITEV / AGE LIMIT: 18+
VSTOPNINA/ ENTRANCE FEE:
Predprodaja: 10€ (TBA)
*PREDPRODAJNA VSTOPNICA VELJA ZA VSTOP DO POLNOČI!
Na dan dogodka: 10€ < 24.00 > 15€
INFO: info@klub-k4.si
GARDEROBA / LOST & FOUND
k4garderoba@gmail.com

 


Vreme Ljubljana
Parti|ElektronikaZadnja sprememba: 11.5.2022 10:20

Povezane vsebine

Manj tvegana zabavaVašega partija ni na seznamu?

Vnesi ga preko obrazca!

DODAJ NAPOVEDNIK