33K4: Jeff Mills (Axis records, USA)

Klub K4, Ljubljana, Slovenija

21. maj 2022 ob 11:10


Z veseljem in ponosom KONČNO najavljamo letošnji rojstnodnevni dogodek. 33. štirkino svečko bo odpihnilo največje ime bogate tehno zgodovine, v klet premierno prihaja The Wizard!
Med številnimi psevdonimi, ki si jih je Jeff Mills nadel v svoji dolgoletni karieri, je eden najbolj ustreznih "Man From Tomorrow". Oče tehno minimalizma je pred časom že dobrih 30 let. Na detroitskem radiu WJLB kot čarovnik sredi osemdesetih ni blestel le z izjemnimi DJ triki temveč tudi z neupoglivostjo. Ker ni upošteval odgovornih in še naprej vrtel Public Enemy, so mu oddajo večkrat skrajšali za 15 minut, dokler jim Jeff ni pokazal sredinca. Militantno žilico je nato združil v kolektivu Underground Resistance, ki sta ga tvorila še dva člana t.i. drugega detroitskega vala, Robert Hood in Mad Mike Banks. Po nekaj pionirskih hitičih je Jeffa lov za futurizmom odpeljal na solo plovilo Axis ter most med opustelima Detroitom in Berlinom, Tresor. Padli so številni ponarodeli komadi ter miksi ala Live at Liquid Room in The Exhibitionist, Mills pa do danes ni odstopil od svojih koordinat in osvaja vedno nove galaksije s skoraj enim dolgometražcem na leto.
Techno hipnotika, soundtracki, instalacije, klasicistično filharmoniziranje in biblični klubski nastopi v družbi ritem mašine TR-909. Jeff ostaja prvo ime na vsakem resnem techno bucket seznamu.
 

Main:
Jeff Mills (Axis Records,USA)
Dojaja (Kvalitat)
Bar:
Simm. (Just us)
Nitz (Synaptic)
Nulla
VJ: 5237, cute agression, BubblesFractles

Artwork: Klemen Seliškar

KLUB K4
Kersnikova 4, Ljubljana
www.klub-k4.si // www.facebook.com/klubk4
STAROSTNA OMEJITEV / AGE LIMIT: 18+
VSTOPNINA / ENTRANCE FEE:
Early Bird: 20€ (RAZPRODANO/SOLD OUT)
Predprodaja 1#: 25€
Predprodaja 2#: 30€
Na dan dogodka: 35€
LINK: https://olaii.com/.../1564/33k4-jeff-mills-axis-records-usa
Omejeno število earlybird tickets po ceni 20€ & pa vstopnice v predprodaji po ceni 25€ & 30€ lahko dobite na zgornjem linku, trafikah 3DVA & OMV bencinskih servisih!

A limited number of early bird tickets for 20€ & pre-sale tickets  for 25€ & 30€ can be obtained at the link above, 3DVA tabacco shops & OMV gas stations!
 
INFO: info@klub-k4.si
GARDEROBA / LOST & FOUND
k4garderoba@gmail.com

 


Vreme Ljubljana
Parti|ElektronikaZadnja sprememba: 11.5.2022 10:07

Povezane vsebine

Manj tvegana zabavaVašega partija ni na seznamu?

Vnesi ga preko obrazca!

DODAJ NAPOVEDNIK