TecHno Rotation [TR02]

Klub Monokel, Ljubljana, Slovenija

15. april 2022 ob 22:00


Nadaljujemo s serijo dogodkov ’TecHno Rotation’ za katere se angažirata Laylae in Elysian. Vsak tretji petek v mesecu gostita DJ-ke, ki znajo pričarati večer težkih zvokov techno glasbe  v surovo industrijski, a hkrati hipnotično dinamični različici podprti z mogočnimi bas linijami.
Namen dogodkov je, da obiskovalci v Ljubljani doživijo čustvena stanja, ki so jih deležni ljubitelji techno glasbe v Berlinskih underground klubih. Serija dogodkov v Klubu Monokel se odvija v sodelovanju z female:pressure, clubio in medikament.
Tokrat vabimo v goste Fungico, umetnico širokega spektra in DJko, ki je preplesala večino žurerskih noči na plesiščih psytrance dogodkov, a jo je v zadnjih letih zvok temačnega podzemnega techno povsem prevzel.
Lineup in avdio teaser
22:00-01:00 Laylae - bit.ly/3MJDBDM
01:00-03:00 Fungica - bit.ly/36KK01u
03:00-05:00 Elysian - bit.ly/35HZH8I
Dogodek nam bo vizuelno polepšala hišna VJka - Periklea.
——————————————–
Vstopnina/Entry:
5,00 EUR << 00:00 >> 7,00 EUR
——————————————–
ŠKUC LL
ŠKUC
——————————————–
ŠKUC-LL obvešča:
Monokel je lezbični klub.
Lezbijke izrekamo dobrodošlico vsem kvirom, bi-, panseksualkam_cem, gejem, tetkam, taškam, nebinarnim in transspolnim, vsem LGBTIQ + osebam, da skupaj oblikujemo varen prostor, kjer je prepovedano vsakršno verbalno in/ali fizično nasilje. V klubu ne toleriramo homofobije, seksizma, nacionalizma, rasizma, starostizma in vseh drugih oblik zatiranj!
Vse obiskovalke_ce prosimo, da ekipo opozorijo na vsakršen pojav nasilja. To lahko storite osebno ali nam pišete na monokelklub@gmail.com in FB stran kluba Monokel.

 


Vreme Ljubljana
Parti|ElektronikaZadnja sprememba: 11.4.2022 16:00

Povezane vsebine

Manj tvegana zabavaVašega partija ni na seznamu?

Vnesi ga preko obrazca!

DODAJ NAPOVEDNIK