Tektonika w/ Scalameriya & VSK (47, Mord, Genesa / IT)

Klub K4, Ljubljana, Slovenija

30. april 2022 ob 22:00


Po navideznem zatišju na površje zopet pronica Tektonika, zato bomo na to zloveščo soboto v maniri rušenja, grajenja in prehajanja v aktivno stanje, gostili italijanskega producenta VSK-ja in srbskega velikana Scalameriyo. Producenta sta skupaj sodelovala na založbi Perc Trax, oba pa izdajata tudi v okviru priznanih založb 47 in Mord ter na Scalameriyevi lastni založbi Genesa.
Slednji, znan po brezkompromisnih in surovih minimalističnih ritmih, izvirajočih iz industriala, navdih za svoje poveljevanje plesočim enotam črpa iz starodavne mitologije, tehnologije in znanstvene fantastike. A da ne bomo drezali le v litosferske plošče, ampak tudi v višave, nas bo VSK, ki se sicer še vedno poslužuje dobrih starih industrijskih darkerij, omamljal s svojim izklesanim smislom za hipnozo. Za sklenitev dramatskega trikotnika se jima bo na velikem odru pridružil še domači Marko Lük / Deconstructor.
In ker se radi zavzamemo za absoluten cirkus, bodo na malem odru tokrat žgali domači Mind Machines, Skeletonium in Selgor, za namen aktiviranja vizualne plati zvoka, pa bo v živo slikal kolektiv A:part.
 
- - - - - - - - - -
KLUB K4
Kersnikova 4, Ljubljana
www.klub-k4.si // www.facebook.com/klubk4
STAROSTNA OMEJITEV / AGE LIMIT: 18+
VSTOPNINA / ENTRANCE FEE:
Predprodaja : 10€ / TBA
Na dan dogodka : 12€
INFO: info@klub-k4.si
GARDEROBA / LOST & FOUND
k4garderoba@gmail.com

 


Vreme Ljubljana
Parti|ElektronikaZadnja sprememba: 28.3.2022 12:17

Povezane vsebine

Manj tvegana zabavaVašega partija ni na seznamu?

Vnesi ga preko obrazca!

DODAJ NAPOVEDNIK