Fernanda Martins - Open Air I #FUKSi

, ,

3. julij 2020 ob 22:00

DrogArt informatorji


FERNANDA MARTINS

PETEK I 3. JULIJ I 22.00 - 6.00 @ Open air - Litostroj, LJ

Samo še 200 vstopnic na voljo!

Vstopnice najdeš tukaj: https://grem.page.link/YZVp

Po odmevnem nastropu Deborah De Luca v razprodani Cvetki in karantenskim festivalom iz najlepših kotičkov Slovenije, te vabimo na pravo poslastico za ljubitelje prvinskega tehna: v Litostroj prihaja Fernanda Martins.

Karizmatična brazilska didžejka in producentka, ki vodi z DJ Lucasom kar tri založbe - AudioCode, Devotion in Hardwork Recordings - in se rada prelevi tudi v tehno pursitko Dot Chandler, je ena od ljubljenk slovenske rave nacije. Ta ljubezen traja vsaj od zlate dobe schranza, epolete pa je nabirala tudi na ECO Festivalih, priljubljenih serijah Reload, Schranz Tanz in Technogym, nenazadnje pa je razgibala tudi lanski StellarBeat.

Velja pa vsekakor omeniti, da je ena najbolj priljubljenih didžejk na svetu, ki je še posebno vešča mešanja trših odtenkov tehna, to postala še pred kolektivnim vzponom instagram-valkir. Atraktiven izgled in nalezljiva energija za mikserjem je pri tem nikakor nista ovirala, a njen sloves in priljubljenost stojita predvsem na dolgoletnem odličnem glasbenem delu.

Dogodek bo potekal v industrijski coni Litostroj (v bližini Moment bara).

Dogodek je 18+

Lokacija: Industrijska cona Litostroj, Ljubljana
Parti|ElektronikaZadnja sprememba: 29.6.2020 15:28

Povezane vsebine

Manj tvegana zabavaVašega partija ni na seznamu?

Vnesi ga preko obrazca!

DODAJ NAPOVEDNIK