Magnetic Shift Live Stream: Theejay

#ostanidoma, #ostanidoma, Slovenija

25. april 2020 ob 21:00


// THEEJAY
25.4.2020
21:00

Vstopnina: 0

Prihodnost dogodkov je zaradi samoizolacije negotova, zato Magnetic Shift pripravlja serijo Live Stream dogodkov. Tokrat bo z nami Theejay, DJ in producent, ki trenutno deluje pod okriljem založb Boey Audio in Riddim Records.

Theejay, rojen leta 1992, je začel svojo pot z igranjem bas kitare pri treh različnih slovenskih skupinah. Ko je zadnja izmed njih razpadla, si je pot poiskal v elektronskih bobnih in težkemu basu. Od leta 2011 slovenski klubski populaciji servira glasbo, polno basovskih linij, ob tem pa se nenehno trudi ostati zunaj žanrskih okvirov. A njegovo domovanje ostaja v globokem, temačnem in minimalnem Drum & Bassu.
Obenem veliko časa poveča tudi produciranju glasbe in svoje kreacije mu je uspelo izdati pri več neodvisnih založbah: Riddim Records, Modular Carnage, Delta9 Recordings, Auraya Recordings, Tesseract Recordings, BOEY Audio in 2/57 Recordings. Leta 2015 se je pridružil vodenju založbe Rollin Thru Recordings iz angleškega Bristola, posnel je miks za futuremusic.fm in bassport.fm, v živo predvajal svoj set na legendarnem Kool London & Birmingham Sounds Radio in si delil oder z DJ-jem Versom (zasedba Pendulum), Kodinom, Khronosom, Teddy Killerzi, Disphonio, ABIS, Kyrist in drugimi.

---
// LIVE ON FACEBOOK:
Magnetic Shift
Youreup Radio
ALTR Radio
FAK - Festival Alternativne Kulture
GT22
2/57 Recordings
Kreativni Inštitut Maribor

---
Tehnični support:
Hyperraw Digital
Kreativni Inštitut Maribor

---
Poslušaj v živo:
ALTR Radio
www.altr.si


Vreme #ostanidoma
Parti|ElektronikaZadnja sprememba: 23.4.2020 18:29

Povezane vsebine

Manj tvegana zabavaVašega partija ni na seznamu?

Vnesi ga preko obrazca!

DODAJ NAPOVEDNIK