Žuram doma z Umekom

#ostanidoma, #ostanidoma, Slovenija

20. marec 2020 ob 20:00


Začasno moramo upočasniti svoje vsakdanje življenje, katerega sestavni del je tudi družabnost. Da bo ob petkovih večerih v naši družbi nadzemeljsko lepo vsem ljubiteljem elektronike tudi v času (samo)izolacije, se je ekipa Kurzschlussa odločila, da v sodelovanju z Umekom prične z iniciativo #ŽURAMDOMA.

Ker se zavedamo, da je zdravje na prvem mestu, vam v tem občutljivem obdobju, ko je želja po druženju, še posebej med vikendi, toliko večja, omogočamo varno druženje na daljavo. Tokrat vam ne bo potrebno oditi nikamor, ampak Kurzschluss doživetje brezplačno selimo kar k vam domov – in tako bo vsak petek, dokler se ne bomo zopet lahko srečali v živo. Zato nas redno spremljajte, saj kmalu razkrijemo, kateri virtuoz se bo za mešalnim pultom znašel naslednjič.

V petek, 20. marca ob 20. uri vas vabimo, da se priklopite na našo Facebook stran, kjer bo kot prvi za mešalko kraljeval UMEK, ki vas bo s svojo techno čarovnijo začaral virtualno. Vsakoletni rezident Kurzschluss techno odisejade bo s svojimi uspešnicami, kot so Vibrancy, Brethren, Specific Flavour, Dica, Environs, Retractor ali drugimi zatresel domove po celi Sloveniji.

Da bomo imeli na naš prvi virtualni žur lepe spomine, vas pozivamo, da si nadanete svoj najljubši party outfit ali najbolj ljubo pižamo in z nami delite utrinke. Med vsemi, ki boste video domačega žura objavili na svojem družbenem omrežju in ga opremili s ključnikom #ŽURAMDOMA, bomo izbrali najboljšega, ki bo prejel vstopnico za enega izmed Kurzschluss dogodkov v zimski sezoni.


Vreme #ostanidoma
Parti|ElektronikaZadnja sprememba: 20.3.2020 10:34

Povezane vsebine

Manj tvegana zabavaVašega partija ni na seznamu?

Vnesi ga preko obrazca!

DODAJ NAPOVEDNIK