Beats & Butter vol.1

Klub K4, Ljubljana, Slovenija

15. februar 2020 ob 23:00

DrogArt informatorji


Premierni žur Beats & Butter prinaša poker prekaljenih miksmojstrov, ki vsak po svoje kultivirajo domačo, regionalno in globalno sceno.

Mike Vale se bo spustil v podzemlje Kersnikove 4 kot eden najbolj prodajanih producentov na Beatportu vseh časov, avtor petarde ’Music is the Answer’, druge najbolj prodajane house skladbe leta 2019, predvsem pa kot edini domači didžej, ki redno izdaja muziko na vodilnih svetovnih house etiketah (Relief, Cr2, Toolroom, Glasgow Underground, Stricktly Rhythm) ter streže s hišnimi ritmi v vodilnih svetovnih klubih.

Tempo v bazenu bo z njim narekoval Tim Urbanya, urednik in voditelj oddaje RH 202 na Valu 202, s katerim sta v začetku tisočletja skupaj vstopila na domačo sceno.
Napovedujeta nekoliko bolj podtalno selekcijo, za občutek Vale zadnje čase brusi komolce tudi z artisti, kot sta Jamie Jones in Lee Foss, predstavil pa bo tudi kup prihajajočih avtorskih izdaj.

V bar pa se po decembrski štirkasti premieri s Hyenah vrača z Afriko prepojena Sisa. Z afro housom, s kakršnim svet osvajajo južnoafriški težkokategornik Black Coffe, Clue De Song, Black Motion, Shimza in Enoo Napa, vas bosta razplesala Urban Pfeifer in Kris J.

- - - - -

Beats & Butter floor
Mike Vale
Tim Urbanya

Sisa floor
Urban Pfeifer
Kris J

- - - - -

KLUB K4
Kersnikova 4, Ljubljana
www.klub-k4.si // www.facebook.com/klubk4

STAROSTNA OMEJITEV / AGE LIMIT: 18+

VSTOPNINA / ENTRANCE FEE:
Predprodaja : Early Bird 5€ (omejeno število)
Predprodaja : 7€
Na dan dogodka: 9€

INFO: info@klub-k4.si

GARDEROBA / LOST & FOUND
k4garderoba@gmail.com


Vreme Ljubljana
Parti|ElektronikaZadnja sprememba: 14.2.2020 15:32

Povezane vsebine

Manj tvegana zabavaVašega partija ni na seznamu?

Vnesi ga preko obrazca!

DODAJ NAPOVEDNIK