Just A Dance w/ Shin Takeuchi (JP)

, ,

1. februar 2020 ob 23:00


Prvo februarsko soboto nas bo pod okriljem palm in neonskih luči z daljne Japonske obiskal v Londonu in Berlinu živeči Shin Takeuchi!

Shinova glasbena pot se je za začela leta 2012 v tokijskem okrožju Koenji, kjer je kot član DJ-kolektiva Black Sheep prirejal zabave in pridno osvajal japonsko podzemlje v klubih, kot so Aoyama Hachi in Be-Wave, trenutno pa v Berlinu in Londonu pridno opozarja nase s konsistentnimi in kvalitetnimi nastopi, samoizdajami in izdajami v okviru projekta Black Est.

K njegovemu širokemu žanrskemu poznavanju redkih petard in navihanih hitičev izgubljenega japonskega diska je pripomoglo tudi delo v Face Records Tokyo, kjer si je pod vplivom soula, jazza in funka izoblikoval svoj glasbeni okus in nabral zavidljivo kolekcijo obskurnih popevk, ki v svojem času morda niso ugledale luči slave, sedaj pa so vroča (in redka) roba mnogih vinilnih marketov po svetu. V Ljubljani ne bo prvič, julija 2019 je svoje veščine ožji publiki že pokazal na ladjici, za sobotno plesalnico pa obljublja razgibano potovanje po premišljeno izbranih raritetah in biserih diska, s katerimi se je uspel spoznati v zadnjih letih.

Družbo mu bo delala zdaj že ustaljena ekipa Just a Dance. S pokajočim italom in spevnim diskom bo tempo držal Elovetric, v tokratni b2b izvedbi se bosta z italom, synthwaveom in nu-diskom poigravala DEN7EL in Von Meister, z vizualijami pa bosta podobo sobotne plesne noči pomagali pričarati VJ 5237 in Nibera.

Pridte plesat!

- - - - -

Shin Takeuchi (BLACK SHEEP, JP)
Elovetric
DEN7EL b2b Von Meister

VJ 5237
Bernarda Nibera Conic

- - - - -

KLUB K4
Kersnikova 4, Ljubljana
www.klub-k4.si // www.facebook.com/klubk4

STAROSTNA OMEJITEV / AGE LIMIT: 18+

VSTOPNINA / ENTRANCE FEE:
Predprodaja: 6€
Na dan dogodka: 8€

INFO: info@klub-k4.si

GARDEROBA / LOST & FOUND
k4garderoba@gmail.com
Parti|ElektronikaZadnja sprememba: 29.1.2020 13:37

Povezane vsebine

Manj tvegana zabavaVašega partija ni na seznamu?

Vnesi ga preko obrazca!

DODAJ NAPOVEDNIK