Support Your Locals - anniversary edition

Satchmo, Maribor, Slovenija

20. december 2019 ob 22:00


LaufHaus - prva obletnica delovanja. Uspelo nam je narediti kar nekaj, predvsem, upamo, dobrih zabav. Seveda smo naredili tudi kakšno napako, iz katere pa se bomo kaj naučili, da bomo lahko boljši.
Na obletnico Podpri svojega lokalnega DJ-a smo tokrat, zraven ekipe LaufHaus, povabili tudi DJ-e, ki so nas že spremljali po poti, ki smo jo do sedaj prehodili: Afekt Music

Štajerski nezemljan, ki soustvarja mariborsko elektronsko sceno že dobrih 10 let.
Njegovi seti so bili slišani že na vseh večjih festivalih po Sloveniji (Kurzschluss, Stellar Beat, Eco... )

www.facebook.com/AfektMusic
www.soundcloud.com/afekt-music
www.instagram.com/afekt_music Sam.o.Sim

DJ Sam.o.Sim je na elektronski glasbeni sceni že od leta 2000. V svoji karieri je vrtel že skoraj v vseh domacih klubih, kot tudi na Hrvaškem, v Avstriji ter Bosni in Hercegovini, kjer je oder delil z DJ imeni kot so Umek, Cris Liebing, Misjah, Valentino Kanzyani, Paul Mac, Lars Klein in drugimi. Po krajšem premoru leta 2010 ponovno aktivno skrbi za dvig domace elektronske glasbene scene.

www.facebook.com/djSam.o.Sim/
www.soundcloud.com/samosim22
www.instagram.com/samosimonic/ Jamie Ricaro

Otrok glasbe, minimalno obremenjen, maksimalno ekstrovertiran, elektronsko obarvan in globoko veren v prepričanju, da je Bog lahko le DJ. Zato je verski kompleks pretočil v kolektivni eksperiment, v sklopu katerega že nekaj let na plesiščih blizu in daleč izvaja hladnokrvne analize o odzivanju materialnih teles na zvočne vibracije in izmenjave duševnih stanj ob pretoku pozitivne energije. Pri tem se poslužuje sumljivo založenega repertuarja vražje glasbe, ki njegovim nič hudega slutečim žrtvam zavre kri v žilah. Je čistokrvni potomec digitalnih ninđ, glava zloglasne raje hedonističnih kreativcev in nasploh udarna osebnost, ki po zaupnih informacijah iz ozadja nadzoruje že skoraj polovico Mariborske labodje flote.


www.facebook.com/jamie.ricaro
www.soundcloud.com/jamie-ricaro
www.mixcloud.com/jamiericaro Nathan Dexter

Dexter je ena izmed legend mariborske elektronske scene, saj svojo ljubezen do dobre in udarne glasbe izraža že več desetletij. Kljub temu mu vedno znova uspe, da je s svoji stilom in glasbenim okusom en korak pred ostalimi. Svojo glasbeno pot si je utrl čez klasični house, nato presedlal na funky in vokalne vložke, dokler ga ni odneslo v progresivo in kasneje v electro, fidget, dubstep in breakbeat. Danes se počuti domače tudi v tech house in techno sceni, kot da že od vsega začetka ne bi vrtel nič drugega. Če k temu prištejete še njegovo edinstveno karizmo in divjo energijo ostane samo še ena besedna zveza, s katero bi ga lahko opisali: Hardcore!
Rezidenta Eventov LaufHaus:

 Šmon

Uncompromising, High Octane Underground Dance Music.
www.mixcloud.com/shmon
www.instagram.com/djn1k/


 Decadenzza

40 letnica njegovega delovanja. Ko je l. 1979 prvič stopil za gramofone so bil gramofoni SL1200MK2 le še tehnična skica Technicsovih inženirjev. Od takrat je obkrožil sonce 40 krat, 160 krat zamenjal letne čase in z osončjem skozi vesolje prepotoval 2.7058e+11 km.

Namesto "višje, hitreje, močneje" sam raje izbere "globje".
Večerov, ki jih preživiš doma, se ne boš spominjal zato njegov zaščitni slogan za partye >> Be There Or Be Cher

www.mixcloud.com/decadenzza/
/www.facebook.com/decadenzza/
www.instagram.com/decadenzza/
www.youtube.com/decadenzza/


------------------------------------------------------------------------------------------
Vstopnina: 7 EUR


Vreme Maribor
Parti|ElektronikaZadnja sprememba: 18.12.2019 14:00

Povezane vsebine

Manj tvegana zabavaVašega partija ni na seznamu?

Vnesi ga preko obrazca!

DODAJ NAPOVEDNIK