Soundhitectures opening

Klub K4, Ljubljana, Slovenija

22. november 2019 ob 23:00


Soundhitectures je manjša digitalna založba, ki na spletu od leta 2014 izdaja široko paleto elektronske glasbe: od ambienta in počasne elektronike, do zasanjanega downtempa, brejkov ter trših klubskih oblik. Še najraje imamo melodično glasbo, ki z energijo in pristopom meri nekam med novodobne oblike house in tehno glasbe.

Manjko le-te energije pa je tudi povod in priložnost za novonastalo ekipo in preoblikovanje Soundhitectures v redni klubski večer, ki želi zapolniti tradicionalno vrzel na področju atmosferične, melodične in progressive glasbe ter ji ponuditi platformo za njeno nadaljnjo rast. Nepomembno je, ali jo opišete kot nemško-nizozemska melodika, južnoameriški drive, otoški Saša ali rusko leteča duby atmosfera, mislimo, da je bolj kot oznaka pomembna iznajdljivost in izvirnost nastopajočih.

Iskanje pravih besed za opis dogodka je nekaj, občutek s katerim zjutraj zapustite klub pa nekaj popolnoma drugega. In bolj kot besede si želimo, da vam v spominu ostane to drugo; energija plesišča, tistih nekaj neverjetnih komadov, triurno plavanje v bazenu brez oddiha, glasbeno-vizualna kulisa, nepričakovano srečanje, komolčarski preboj po stopnicah in morda tokrat še kaj novega.

Gost prve izvedbe je Mobo, celjski ustvarjalec tehnične melodike in glavna sila festivala in založbe Magnetik. Življenjske zgodbe nastopajočih, playliste trenutno najljubših komadov, video izseki in najnovejši mixi pa sledijo po navdihu ustvarjalcev dogodka.

Zares neresno, neresno zares.
Ne, resno, zares.

- - - - -

__na velikem__
Evident
Mobo
SIM

__na malem__
Jerpa
Grujic

- - - - -

SOUNDHITECTURES
fb.me/Soundhitectures
soundcloud.com/Soundhitectures

- - - - -

KLUB K4
Kersnikova 4, Ljubljana
www.klub-k4.si // www.facebook.com/klubk4

STAROSTNA OMEJITEV / AGE LIMIT: 18+

VSTOPNINA / ENTRANCE FEE:
Predprodaja : 5€ / olaii.com
6€ < 24.00 < 8€

INFO: info@klub-k4.si

GARDEROBA / LOST & FOUND
k4garderoba@gmail.com


Vreme Ljubljana
Parti|ElektronikaZadnja sprememba: 21.11.2019 13:18

Povezane vsebine

Manj tvegana zabavaVašega partija ni na seznamu?

Vnesi ga preko obrazca!

DODAJ NAPOVEDNIK