K4 x Die Orakel Showcase: Call Super, Upsammy, Oliver Hafenbauer

Klub K4, Ljubljana, Slovenija

15. november 2019 ob 23:00

DrogArt informatorji


Trije klubski prvoligaši, huda založba in temen klub. 15. novembra na Kersnikovi gostimo kar tri pustolovske in pošteno nahajpane DJ-je ter producente na tematskem večeru K4 in Die Orakel.

Kulinarični vrhunec predstavlja britanski eklektični čarovnik Call Super, vsestranski producent in DJ, ki je iz majhnih barov v Neuköllnu prilezel do prime time nastopov na Dekmantlu in Sonarju. Med klubsko plemstvo se ni prebil z udarnimi hitiči temveč barvito in z(a)vito godbo, pravcato psihedelično čorbo, kjer se topijo pustolovski techno, electro, house in IDM, ki jih servira najbolj zahtevnim odjemalcem Panoramabara in zlatega pudla.

Nepredvidljivo sonično presečišče je značilno tudi za preostala nastopajoča, ki bosta Štirko novembra popeljala v klubski orakelj. Šefe založbe Oliver Hafenbauer z naprednimi zvoki segreva svojo rezidenco v kultnem Robert Johnsonu in se potrjuje z miksi za delikatese kot so Ransom Note, Bunker in Boiler Room. Na Die Orakel pa se pojavlja tudi ena najbolj nabritih in nenavadnih ustvarjalk iz Nizozemske. Amsterdamska selektorka Upsammy si je v kratkem času izborila rezidenco v spoštovanem klubu De School, otvoritev letošnjega Dekmantla in kepce DJ eminenc kot sta Objekt in Avalon Emerson.

Meje malega floora bosta raziskala Vuka in Vid Vai. K4 in Die Orakel čarter vzleti v petek, 15. novembra, ob 23h.


Die Orakel:
Call Super
Oliver Hafenbauer
upsammy

K4:
Vid Vai
Vuka

VJ: 5237


KLUB K4
Kersnikova 4, Ljubljana
www.klub-k4.si // www.facebook.com/klubk4

STAROSTNA OMEJITEV / AGE LIMIT: 18+

VSTOPNINA / ENTRANCE FEE
Predprodaja : 10€ olaii.com
Vhod vrata : 12€

INFO: info@klub-k4.si

GARDEROBA / LOST & FOUND
k4garderoba@gmail.com


Vreme Ljubljana
Parti|ElektronikaZadnja sprememba: 11.11.2019 16:19

Povezane vsebine

Manj tvegana zabavaVašega partija ni na seznamu?

Vnesi ga preko obrazca!

DODAJ NAPOVEDNIK