Hidden Dimension | 26.10.2019

Gustaf, Pekarna, Maribor, Slovenija

26. oktober 2019 ob 23:00


 <-- HIDDEN DIMESION @ PEKARNA Gustaf -->

Dobrodošli v skriti dimenziji, kjer bomo noč preživeli v temnih prostorih, temnih oblačilih in migali ob temnih ritmih. Tokrat gremo na temno stran elektronske glasbe... Welcome to the dark side !
________________________________________________

 LXS  ( Remm )
 Fb : www.facebook.com/LxS.aka.Lexis
 Soundcloud : https://soundcloud.com/lexis
 Bio : Damir Ademi na domačih tleh ni neznanka. Je Dj in producent, zadnja leta je aktiven tudi kot član kolektiva Remm, ki vztrajno trese plesišča že skoraj 20 let. Je zelo izkušen artist, kar kaže tudi na to, da je bil velikokrat del velikih lineup-ov, tako doma, kot v tujini ( Brazilija, Italija, Španija, Belgija, Nizozemska, Ukrajina ) Za sabo ima ogromno izdaj, navsezadnje je svoje delo izdal pri priznani angleški založbi v lasti Adventa, Kombination Research. Je velik ljubitelj surovega,floor functional techno sound-a, kar zelo očitno kaže tudi pri svojem delu,kot producent.

 OMNIA VOX  ( Sigma5, Tion )
 Fb : https://soundcloud.com/omniavox
 Soundcloud : www.soundcloud.com/jaklinovmint
 Bio : Alojz Gostenčnik se z elektroniko ukvarja že dobrih dvajset let. Časovni stroj ga je popeljal skozi številne nastope na festivalih, klubih in produkcijah. Deloval je pod celo paleto različnih psevdonimov, kot so Tion, VI/II, Luygi Van, Soter Amun, Fm505 in nedavno Omnia Vox kateremu trenutno posveča največ pozornosti. Leta 2017 je skupaj z Mind Machines ustanovil tudi samostojno založbo, ki nosi ime Sigma5 in se je v kratkem času povzpela v sam vrh slovenske podtalne elektronike.

 AFEKT MUSIC
 Fb : www.facebook.com/AfektMusic
 Soundcloud : www.soundcloud.com/afekt-music
 Bio : Štajerski nezemljan, ki soustvarja mariborsko elektronsko sceno že dobrih 10 let. Njegovi seti so bili slišani že na vseh večjih festivalih po Sloveniji (Kurzschluss, Stellar Beat, Eco... ) Stil, ki ga je razvil, ne sledi nobenim trendom, zato ga loči od vseh ostalih. Glasba, ki jo ustvarja pa vibrira tako močno, da se z zvokom dotakne prav vsake celice v telesu in ko se vibracije premikajo v pravo smer, takrat veš da si AFEKT-ed with music

 THE FROG
 Fb : www.facebook.com/13thefrog
  Soundcloud : www.soundcloud.com/thefrog
 Bio : Ko je prvič prestopil prag vsem znanega "Golovca", so ga prsti hitro zasrbeli, kmalu je kupil prve gramofone in počasi nabiral plošče. Pohvali se lahko z lastno produkcijo in več kot petnajstimi leti nastopanja. Odvisen od energije množice se zopet vrača v njemu dobro znano Pekarno.

▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔
/ Kje: Gustaf, Pekarna, Ob železnici 16, Maribor
/ Kdaj: Sobota, 26. Oktober 2019 ob 23:00

▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔
Prispevek : 7 €


Vreme Maribor
Parti|ElektronikaZadnja sprememba: 24.10.2019 12:02

Povezane vsebine

Manj tvegana zabavaVašega partija ni na seznamu?

Vnesi ga preko obrazca!

DODAJ NAPOVEDNIK