Just A Dance w/ Futurski

Klub K4, Ljubljana, Slovenija

4. oktober 2019 ob 23:00

DrogArt informatorji


V svojo četrto sezono prekratkih preplesanih noči bo ekipa Just a Dance vstopila s koncertom domače synthpop skupine FUTURSKI!

FUTURSKI že od leta 2015 s svojim sintetičnim zvokom in prepletanjem klaviaturnih, tolkalnih, kitarskih in vokalnih elementov gradijo na melanholično zasanjanem zvoku svežega futurizma. Da je njihova senzibilnost in občutek za risanje glasbenih pokrajin zaželjen tudi preko meja, dokazujejo nastopi na Waves Vienna, otvoritvi zagrebškega festivala InMusic, uspešna turneja po Češki in Poljski ter koncert na festivalu Liverpool Sound City. V juniju so izdali svoj drugi kratkometražni album Emotional Tourist, s katerim so več kot uspešno potrdili svojo mesto v slovenskem synthpop prostoru.

Po koncertu se v duhu vesoljskega zvoka 80-ih nadaljuje plesna stalnica, v kateri še vedno ostajajo glavno vodilo palme, neonske luči, nabrušeni plesni čeveljci in skrbno izbrane italo in disko nalomljenke. Za mešalko bodo za sveže izbrskana disko, italo in synthwave presenečenja poskrbeli DEN7EL, Von Meister in Elovetric, vizualno podobo pa bosta skupaj ponovno pričarali Nibera in VJ 5237.

Pridte plesat!

- - - - -

Futurski live
Elovetric
Von Meister
Den7el

VJ 5237
Nibera

- - - - -

KLUB K4
Kersnikova 4, Ljubljana
www.klub-k4.si // www.facebook.com/klubk4

STAROSTNA OMEJITEV / AGE LIMIT: 18+

VSTOPNINA / ENTRANCE FEE:
Predprodaja: 8€
Na dan dogodka: 10€

INFO: info@klub-k4.si

GARDEROBA / LOST & FOUND
k4garderoba@gmail.com


Vreme Ljubljana
Parti|ElektronikaZadnja sprememba: 2.10.2019 13:18

Povezane vsebine

Manj tvegana zabavaVašega partija ni na seznamu?

Vnesi ga preko obrazca!

DODAJ NAPOVEDNIK