Festival Urbane Kulture After w/ Marko Nastić

Klub K4, Ljubljana, Slovenija

30. avgust 2019 ob 23:00

DrogArt informatorji


POZOR! Zaradi številnih vprašanj glede možnosti nakupa vstopnic za petkov žur v predprodaji, v ponedeljek 26/8 ob 14:00 odpiramo predprodajo paketa 100 vstopnic po promocijski ceni 7 eur. #kdorprejprideprideprvimejle

KLIK ZA NAKUP: https://olaii.com/event/601/festival-urbane-kulture-after-w-marko-nastic

- - - - -

Festival urbane kulture Slovenija v Tobačni bodo v tretji izdaji razgibali David Morales z ekipo Pure Oldies Goldies, norveška hitmejkerja Röyksopp, DJ Zeds pa bo v svoji Sladici gostil trnovskega mačkona, Klemna Klemna, in pevko Marino Martensson. Nočna izmena, stisnjena med dva bloc partyja pa je rezervirana za techno in podtalne odtenke plesne elektronike.

Marko Nastić ne potrebuje posebne predstavitve pa vendar: rezident festivala Exit in eden od pionirjev srbske ter regionalne elektronike, ki je sceno kultiviral tudi kot del kolektiva Teenage Techno Punks (še Dejan Miličević in Miloš Pavlović), promo tima Teška mašinerija, založb Recycled Loops in Recon Warriors, je zimzeleni favorit slovenskih plesalcev. Krotilec tehna, housa in minimala zadnje čase promovira tudi znamko Easy Tiger, ki je danes prerasla v založbo. Ob boku mu bo stal dolgoletni prijatel Djunior (Easy Tiger), na malem flooru bosta za ravnotežje skrbela SOLVD šef Alex Ranerro ter nadebudna Izza.

Line Up:
Marko Nastić
Djunior
Alex Ranerro
Izza aka Iza


- - - - -

KLUB K4
Kersnikova 4, Ljubljana
www.klub-k4.si // www.facebook.com/klubk4

STAROSTNA OMEJITEV / AGE LIMIT: 18+

VSTOPNINA / ENTRANCE FEE:
10€

INFO: info@klub-k4.si

GARDEROBA / LOST & FOUND
k4garderoba@gmail.com


Vreme Ljubljana
Parti|ElektronikaZadnja sprememba: 26.8.2019 15:05

Povezane vsebine

Manj tvegana zabavaVašega partija ni na seznamu?

Vnesi ga preko obrazca!

DODAJ NAPOVEDNIK