DrogArt 20

Klub K4, Ljubljana, Slovenija

20. september 2019 ob 23:00

DrogArt terenska ekipa


Po 20 letih informiranja, ozaveščanja in drugega garanja na partijih si tudi DrogArtovci zaslužijo eno veliko jubilejno rajanje!

Res je, Združenje DrogArt je z nami na sceni že 20 let! Z različnimi programi in projekti, predvsem na področju zmanjševanja škode zaradi uporabe drog in alkohola, so vedno tam, kjer jih mladi potrebujejo, pa naj bo to s svetovanjem, testiranjem ali prvo pomočjo. Dve desetletji obstoja bodo praznovali v kleti, na manjšem flooru v ekstravagantni in eklektični maniri, na velikem pa z nepopustljivo nemško disciplino.

Mali floor:
Woo-D (GOR)
Dulash (Kvalitat)
Disco Durum (Kvalitat)
House Wife (DrogArt)

Veliki floor:
Dojaja (Kvalitat)
Schrauff (Elements)
Nitz (Synaptic)
VJ 5237


Več o ...
DrogArt je neprofitna nevladna organizacija s statusom humanitarne in prostovoljske organizacije, ima pa tudi status socialnega podjetja. V DrogArtu izvajamo terenske aktivnosti, svetovanja in informiranja na področju zmanjševanja škode zaradi drog in alkohola, z lastno socialnomarketinško agencijo pa snujemo tudi komunikacijske zgodbe s področij človekovih pravic, zdravja, varnosti in socialnega varstva. V info točkah v Ljubljani, Mariboru in Kopru lahko uporabniki testirajo droge, naši vrstniški terenski delavci pa so prisotni na vseh večjih nočnih dogodkih, kjer udeležencem delijo različne preventivne materiale. DrogArtovci smo ponosni, da smo že 20 let pomemben del ljubljanskega (in zdaj tudi mariborskega) nočnega življenja!

- - - - -
Klub K4
Kersnikova 4, Ljubljana
www.klub-k4.si // www.facebook.com/klubk4

STAROSTNA OMEJITEV / AGE LIMIT: 18+

VSTOPNINA / ENTRANCE FEE:
7€

INFO: info@klub-k4.si

GARDEROBA / LOST & FOUND
k4garderoba@gmail.com


Vreme Ljubljana
Parti|ElektronikaZadnja sprememba: 5.3.2020 9:39

Povezane vsebine

Manj tvegana zabavaVašega partija ni na seznamu?

Vnesi ga preko obrazca!

DODAJ NAPOVEDNIK