Pozdrav poletju I PurpleFest I OPEN AIR I

PurpleFest, Ptuj, Slovenija

8. junij 2019 ob 21:00


Feel the extravagance, uplifting spirit and passion of purple. PURPLE FEST!

V našem najstarejšem mestu, Ptuj se nam obeta ponovno nepozabno doživetje! PurpleFest in Fest.si predstavljata OPEN AIR spektakel z vročimi imeni elektronske glasbene scene. Kar na TREH PRIZORIŠČIH se bomo zabavali vse do jutranjih ur!

 PURPLE FEST ODER
Divolly & Markward I Timo G I Sam.o.Sim I Ted Funke I Dino DZ

 FEST.SI ODER
Jelena Rozga I KINGSTON I DonMirjany Dj
Link: www.facebook.com/events/403015607137813/

 LAPLAC ODER
RGM
Je sveže ime na elektronski glasbeni sceni, ki ga najbolje opišejo prav izpeljanke njegovih kratic: R-hythm / G-roove / M-usic. Je ustvarjalec ritmičnega vzdušja, ki s prepletom groove, funky&jackin’, deep, electro in future žanrov popelje house glasbo v pravo doživetje.

 Kdaj: SOBOTA 08.06.2019
 Lokacija: PSC Goja - VELIKO PARKIRIŠČE, Rajšpova ulica 26, Ptuj
 Začetek ob 21:00 uri
 Konec ob 04:00 uri

 VSTOPNINA
Nakup vstopnic je možen preko sistema Eventim SI in na vseh njihovih prodajnih mestih (Petrol, Pošta Slovenije, Big Bang, Omv, Slovenske železnice, Trafika, Palma, Kompas) ali v lokalu Laplac brez provizije.

 LINK: http://bit.ly/306gLxH

 PURPLE FEST ODER - LINE UP

 DIVOLLY & MARKWARD (RS)
DJ in producentski dvojec iz Srbije se bo po osvajanju velikih odrov Maroka, Alžirije, Nizozemske, Francije in Japonske, vmes med svojo Indijsko in Afriško turnejo ustavil tudi na našem magičnem Purple Festu!

Njuna zgodba o uspehu se pričenja z izdajo komada ’Manasseh’ na založbi Fedde Le Granda ’Flamingo Records’. V relativno kratkem roku so sledile izdaje na številnih svetovno znanih založbah kot sta Kryderjeva Kryteria ter Spinnin Records. Njuna produkcija odmeva na odrih Tomorrowlanda, frenkvencah BBC Radia 1 ter playlistah velikih imen kot so Fatboy Slim, Sunnery James & Ryan Marciano, David Guetta, Hardwell, Afrojack, Nicky Romero, Dannic, Nervo in drug. Nastopala sta že z legendarnimi Dimitrijem Vegasom & Like Mikeom, Filatov & Karasom ter triom Disciples, dolgo listo uspehov pa zaključujemo s kratkim recapom ene izmed njunih poletnih turnej:
https://www.youtube.com/watch?v=9LjDMxhkg14

www.facebook.com/divollyandmarkward
www.soundcloud.com/divolly-markward
www.instagram.com/divollyandmarkward

 TIMO G (SLO)
Po tem, ko je ptujsko publiko že zatresel v družbi Fedde Le Granda, se na oder Purple Festa vrača nepogrešljivi TIMO G! Naravnost iz oddaljene Azije in odmevne turnerje po Kitajski, ponovno na domačem odru - eden izmed najuspešejših slovenskih DJ-ev!
Poznamo ga kot rezidenta velikega hrvaškega Forestland festivala, boat rezidenta Ultra Europe 2018 ter artista, ki ga najbolje opisujejo trije ‘E-ji’: energy, emotions & ecstasy of rhythm.
Med mnogimi prizorišči in klubi, ki so občutili njegovo strast so Cirkus, beograjski Mr. Stefan Braun, Kurzschluss, Summer House Parade, BiH Color festival ter nenazdanje – svetovno znani Amsterdam Dance Event

www.facebook.com/TimoG.si
www.soundcloud.com/djtimog
www.instagram.com/timogsi
www.timo-g.si

Promo: https://youtu.be/J_LGPzcLScQ

 SAM.O.SIM (SLO)
Domača legenda, katere dolgoletno kariero obeležuejo številni nastopi širom Slovenije, Hrvaške, Avstrije in Bosne za vas tudi tokrat pripravlja zaključek noči s skrbno izbranimi ritmi!

www.facebook.com/djSam.o.Sim
www.soundcloud.com/samosim22
www.instagram.com/samosimonic

 TED FUNKE & DINO DZ (SLO)
TED FUNKE je na slovenski sceni prisoten že dobro desetletje. Močni live mixi, mehki prehodi, polni vokali.. kombinacija, ki jo redno servisira svojim poslušalcem! Dolgoletno delo je zaokrožil z nastopom na znamenitem Winter Music Conference dogodku v Miamiu, pohvali pa se lahko tudi s komadi izdanimi na priznanih založbah - Freakin909, ki je v lasti legende housa Marshall Jefferson-a, Blacksoul ter Oceantrax Records.
Svoje moči združujeta s producentom DINO DZ-jem, njune najnovejše izdaje kot so “People Sayin’ (Get Up)”, “The Real Thing” in “House Healing” pa že osvajajo tech house lestvice na Traxsource!

www.facebook.com/djtedfunke
www.soundcloud.com/tedfunke
www.instagram.com/tedfunke

www.facebook.com/dinodzofficial
www.soundcloud.com/dinodzofficial
www.instagram.com/dinodzofficial

 Starostna omejitev
Dogodek lahko obiščejo tudi mladoletne osebe, z nakupom vstopnice pa starši oziroma skrbniki prevzamejo vso odgovornost.

Zakon o varstvu javnega reda in miru (ZJRM-1) v 21. členu zakon določa, da je med 00.00 in 05.00 osebam, mlajšim od 16 let, prepovedan vstop in zadrževanje brez spremstva staršev, rejnikov ali skrbnikov v gostinskih obratih in na prireditvah, kjer se točijo alkoholne pijače.

 OGLAŠEVANJE
Možnost oglaševanja na BIG LED SCREEN-u ter drugih lokacijah po prireditvenem prostoru.

Informacije:
info@fest.si | 031 444 857 | 070 611 111

 PARTNERJI DOGODKA
Prireditveni prostor: Špedicija Goja
Blagajne: Blagajne.in
Upravljanje socialnih omrežij: Idejarna - www.idejarna.si
Vozila in hladilna komora: Rentis Ptuj - Najem kombija, prevozi
Spletno gostovanje: HOSTKO.si - Zanesljivo gostovanje
Vstopnice - Laplac
Produkcija: ApaudioLive Slovenia


Vreme Ptuj
Parti|ElektronikaZadnja sprememba: 3.6.2019 12:11

Povezane vsebine

Manj tvegana zabavaVašega partija ni na seznamu?

Vnesi ga preko obrazca!

DODAJ NAPOVEDNIK