30K4 : DJ Stingray [USA]

Klub K4, Ljubljana, Slovenija

31. maj 2019 ob 23:00

DrogArt informatorji


V finalu tridesete obletnice kluba K4 bo ob čvrsti domači podpori nastopila detroitska legenda, nesporna DJ avtoriteta in prva maska electra: DJ Stingray!

Za neprebojni pedigre Sherarda Ingrama so med drugimi poskrbeli že Moodymann, ki ga je učil miksanja in polovica electro kulta Drexciya, James Stinson, ki mu je nadel ime DJ Stingray. Sherard je DJ kariero v Detoritu začel v bajkerski beznici Outcast, kjer je moral med zaželjene in dovoljene Hip-Hop in Miami Bass komade hitro in spretno podtikati electro, če je želel obdržati DJ rezidenco in celo kožo. To se pozna še danes, ko klube opere s približno 100 komadi v dveh urah. Da je nevprašljiva tudi selekcija pričajo mnogi uradni miksi, med drugim tudi za Tresorjevo serialko Kern. Prve producentske korake je Sherard naredil v studiu techno očaka Juana Atkinsa kot polovica dueta NASA, v fini družbi pa je ostal tudi v all star ekipi Urban Tribe, kjer so poleg Stinraya delovali še Carl Craig, Anthony Shakir in Moodymann. Zadnje desetletje Ingram ob napornem urniku nastopov ostaja zagledan v prihodnost in redno dostavlja težkokategorne electro kose za uveljavljene etikete kot je Shipwrec in remikse za divjake tipa Russell Haswell.

Stingraya bo na velikem flooru ogrel domači electro lajv Wichiwake, večer pa bo zakoličil neusmiljeni rezident Elektrolize, Ocular. Na manjšem flooru bodo rezidenčni house, disco in funk klobčič odvili Kosta, Borja, Elovetric in Vuka.


Arena:
DJ Stingray (USA)
Wichiwaka (live)
Ocular (Elektroliza)


Bar:
Borka (rx:tx)
Vuka (Kvalitat)
Kosta (Phi)
Elovetric (Just a dance)

VJ: 5237

- - - - -
KLUB K4
Kersnikova 4, Ljubljana
www.klub-k4.si // www.facebook.com/klubk4

STAROSTNA OMEJITEV / AGE LIMIT: 18+

VSTOPNINA / ENTRANCE FEE:
10€ < 24.00h < 12€

INFO: info@klub-k4.si


Vreme Ljubljana
Parti|ElektronikaZadnja sprememba: 30.5.2019 15:46

Povezane vsebine

Manj tvegana zabavaVašega partija ni na seznamu?

Vnesi ga preko obrazca!

DODAJ NAPOVEDNIK