High Tension presents Rebirth with Limc (JustUs)

Swenak, Idrija, Slovenija

24. maj 2019 ob 23:00


Po večletnem premoru je čas, da spomini iz preteklosti prihrumijo na plano. Čas je za nadaljevanje nečesa, česar koncept sega približno štiri leta nazaj. V toplo poletje 2015, ko smo skupaj z našo mladostno razposajenostjo pričarali naš prvi dogodek v soju julijske noči, pod zvezdami, v osrčju prečudovite narave.
Marsikaj se je skozi obdobje do danes spremenilo. Nekateri so odšli, vsak svojemu cilju naproti, spet drugi smo ostali in potihem upali, da nekoč spet združimo moči in peljemo stvari dalje. Spreminjal se je stil glasbe, vendar energija ostala enaka.
Tisti, ki že nekaj let obiskujete zabave v naši regiji, veste kateri dogodek imamo v mislih.

Čas je, da spet oživimo nekaj, kar je že skoraj potonilo v pozabo, ali pač ne?
Kolektiv High Tension pričenja pisati novo zgodbo. Precej spremenjen koncept stopi v veljavo konec meseca maja, združeno, z istim namenom - pričarati nasmeh na obraz vsem Vam, draga publika.

V prvi prenovljeni ediciji, predstavljamo združene moči domače Elektronike 69 in ljubljanske ekipe JUST US, v navezi s pomlajeno ekipo High Tension.

Naš glavni nastopajoči, je najmlajši izmed rezidentov ljubljanske ekipe JUST US, Limc.
Njegov širok nabor glasbe obsega najbolj prefinjene selekcije vinyl-ov iz konca 90-ih, pa vse do danes. Žanrsko je težko definirati, kaj Limca najbolje opiše. Zaprisežen digger se lahko v soji glasbeni karieri pohvali s kar nekaj zavidljivimi nastopi ob boku največjih imen svetovnega formata. Glasbeno lahko pričakujemo širok spekter, vse od house-a, preko elektra in brejka, pa tja do najbolj prefinjenih selekcij techna.

Poleg Limca, se bo na našem odru predstavila tudi ljubljenka idrijske publike - Looni. Članica domače ekipe Elektronika 69. Z eno besedo - house, v vseh spektrih, ki jih premore. Definitivno Vas bo, s svojim naborom glasbe spravila v plesno ekstazo in pričarala marsikateri nasmešek na obraz.

Ekipa High Tension se bo v novi podobi predstavila prvič. Temelje idrijskega Swenaka bodo podprli, Tixti, Lixi in Bengos. Pričakujete lahko nekakšno kompaktno zmes house-a in techna, v deep izvedbi.

Vsekakor, sto in en razlog, da skupaj, konec meseca maja vstopimo v novo poglavje in skupaj zaplešemo v še eno prečudovito noč, polno novih doživetij, dobre glasbe in pristne energije.

LINE UP:

 LIMC ( Just Us )
https://www.facebook.com/limcjustus/
https://soundcloud.com/limc1113
https://www.facebook.com/justusandadog/

 LOONI ( Elektronika69 )
https://www.facebook.com/poLooni/
https://soundcloud.com/polona-looni
https://www.facebook.com/elektronika69/

 TIXTI ( High Tension )
https://www.facebook.com/TixtiSlo/
https://soundcloud.com/tixti

 LIXI ( High Tension )
https://www.facebook.com/LixiSLO/
https://soundcloud.com/an-e-likar

 BENGOS ( High Tension )


Sponsored by: SWENAK IDRIJA

_________________________________________________________

START: 23:00
END: 06:00
Prispevek: 5€
_________________________________________________________


Vreme Idrija
Parti|ElektronikaZadnja sprememba: 23.5.2019 10:16

Povezane vsebine

Manj tvegana zabavaVašega partija ni na seznamu?

Vnesi ga preko obrazca!

DODAJ NAPOVEDNIK