SOLVD

Klub K4, Ljubljana, Slovenija

18. maj 2019 ob 23:00


Tretja SOLVD sezona v Klubu K4 se počasi, a vztrajno približuje koncu. Po številnih domačih in tujih gostih je končno napočil čas še za večer, ki bo povsem rezidenčno obarvan. Dirigentsko palico bodo namreč vihteli Christian Kroupa, Evident ter Alex Ranerro.

Fantje so skozi celo leto skrbeli za glasbeno pestrost dogodkov SolvdMag, se med seboj dopolnjevali ter usklajevali. Vsi trije so v zadnjem času svoj fokus usmerili predvsem v studijsko ustvarjanje, kjer je nastalo cel kup najrazličnejših izdelkov. Alex je koledarsko leto pričel z uspešnima izdajama na Sintope in Bondage Records, v kratkem pa bo njegov remix izšel v fizični obliki tudi pri založbi HouseOnWax.

Evident je v začetku februarja zagnal projekt, katerega cilj je izdajati skladbe v tedenskem ritmu, bojda pa je zimsko poležavanja izkoristil tudi za ustvarjanje drugega albuma.

Christian bo kmalu napovedal izid kar treh vinilov, med drugim pa znanje pili tudi v projektu, kjer ustvarja glasbo za baletno predstavo.

Predzadnji dogodek v letošnji sezoni bo torej povsem domače obarvan, kar bo nedvomno prava uvertura v junijski zaključek s super gostom, katerega ime razkrijemo kmalu.

- - - -

Bazen:
Christian Kroupa / Alleged Witches
Alex Ranerro
Evident

- - - -

KLUB K4
Kersnikova 4, Ljubljana
www.klub-k4.si // www.facebook.com/klubk4

STAROSTNA OMEJITEV / AGE LIMIT: 18+

VSTOPNINA / ENTRANCE FEE:
5€ < 24.00h < 7€

INFO: info@klub-k4.si

GARDEROBA / LOST & FOUND
k4garderoba@gmail.com


Vreme Ljubljana
Parti|ElektronikaZadnja sprememba: 13.5.2019 14:27

Povezane vsebine

Manj tvegana zabavaVašega partija ni na seznamu?

Vnesi ga preko obrazca!

DODAJ NAPOVEDNIK