K4 ROZA: Tama Sumo

Klub K4, Ljubljana, Slovenija

20. april 2019 ob 23:00


Najbolj vroča in najbolj Roza serialka bo v domačo klet pripeljala berlinsko selektorico in stalnico v legendarnem klubu Berghain, Tamo Sumo.

Svoj pohod na lokalni sceni je pričela že leta 1993 v Drama baru, kasneje v svoji karieri, ki se razteza že čez več kot dve desetletji, pa je bila vplivna akterka na praktično vsakem plesišču, ki je krojilo berlinsko plesno sceno, kot jo poznamo danes. Kmalu je postala rezidentka v starem Globusu/Tresorju, kjer je v nulo izpilila svoj slog, ki temelji pretežno na klasičnem housu in technu, razteza pa se tudi v vode elektra, breaka in afrobeata. Bila je tudi redna gostja na kvir zabavah “Dance with the Aliens” v starem OstGutu, ki je kasneje postal današnji Berghain. Čeprav občasno postreže tudi z nekoliko tršimi ritmi na najbolj famoznem plesišču v Berlinu, če ne kar na svetu, se najbolj domače počuti nadstropje višje v Panorama baru, kjer si je zagotovila tudi rezidenco, njeni seti, ponavadi ob prvih jutranjih žarkih, pa praktično kulten status.

V Areni ji bosta ob boku stala še domača prekaljena mačka Splinterhouse in KALU, v sosednjem Baru pa krmilo z oldschool transom in povišanimi udarci na minuto prevzemata Calixta in Reconceal.

- - - - -

Arena:
Tama Sumo (OstGut Ton)
SPLINTERHOUSE
KALU

Bar:
CALIXTA
RECONCEAL

VJ 5237

Oblikovanje: Smech

- - - - -

Društvo ŠKUC
www.skuc.org
KLUB K4
Kersnikova 4, Ljubljana
www.klub-k4.si // Klub K4

STAROSTNA OMEJITEV / AGE LIMIT: 18+

VSTOPNINA / ENTRANCE FEE:

10€ < 24.00 < 12€

INFO: info@klub-k4.si

GARDEROBA / LOST & FOUND:
k4garderoba@gmail.com


Vreme Ljubljana
Parti|ElektronikaZadnja sprememba: 16.4.2019 15:24

Povezane vsebine

Manj tvegana zabavaVašega partija ni na seznamu?

Vnesi ga preko obrazca!

DODAJ NAPOVEDNIK