Bass Identity with Bass Movement

Wetrinsky, Maribor, Slovenija

29. marec 2019 ob 22:00

DrogArt informatorji


Pozor, pozor !!

Prihaja Radioactive Reaction VOL II v BASS IDENTITETI.
Če se s prvim dogodkom 22/2/2019 niste dovolj našvicali in naskakali, se boste v drugem definitivno. Ekipa Wetrinsky in BASS IDENTITY želijo dati možnost mladim inovativcem, da se pokažejo, hkrati pa vrtijo v isti noči skupaj z headlinerj-em.

Yessss, radioactive jumping is still on!!

KDO SMO?

BASS MOVEMENT so skupina mladih inovativnih dj-ev z drugačnim pogledom na glasbo. V drum‘n bass so se vključili sprva kot poslušalci, nato pa so tudi sami začeli z miksanjem in produciranjem. Skupina trenutno šteje 4 člane.
So zelo raznoliki, zato vam lahko pričarajo vse zvrsti drum‘n bassa ter vas popeljejo na nepozabno potovanje.
Skupaj se podali v vse podzvrsti dnb-ja ter vam prikazali pravo različico underground dogodkov v Mariboru. Serija dogodkov skozi vse leto predstavlja nekaj svežega in novega!

Nova serija mesečnih dogodkov dnb-ja daje priložnost mladim ustvarjalcem. Vsak drugi mesec bomo priložnost dali mladim inovativnim djem, da pokažejo česa so sposobni. Za vas pa bomo pripeljali tudi nekaj večjih ter bol znanih djev iz Slovenije ter iz sosednjih držav, seveda z spremljavo domače ekipe Bass Movement. Veselimo se sodelovanja z vami, novih dogodkov ter skupnega švicanja


Vreme Maribor
Parti|ElektronikaZadnja sprememba: 28.3.2019 14:38

Povezane vsebine

Manj tvegana zabavaVašega partija ni na seznamu?

Vnesi ga preko obrazca!

DODAJ NAPOVEDNIK