Phi w/ Aleksi Perälä (Rephlex, Trip / FIN)

Klub K4, Ljubljana, Slovenija

8. marec 2019 ob 23:00

DrogArt informatorji


Če bi Aphexovo biblijo Selected Ambient Works ukrojili za plesišče in posuli z zvezdnatim prahom Detroita, bi iz rokava izvlekli asa po imenu Aleksi Perälä.

Phi s tretjim gostom v sezoni zvišuje stavo, saj v klet prihaja eden najbolj čislanih in skrivnostnih elektrončkarskih producentov zadnjih let. Pustimo ob strani začetna frajerska fočkanja na kultni založbi Rephlex, Aleksijeva serialka Colundi je v zadnjih 5 letih poskrbela za najglobljo zajčjo luknjo utrganega minimalizma, v katero radostno skačejo vsi resnejši portali in pisci, za njegove hipnotične hitiče pa se grebejo eminence od Nine Kraviz do Clone-a. Kako ne, finski posebnež je na mističnem projektu Colundi pregnetel in kanaliziral unikatni mikrotonalni zvok, v katerem se z nagajivostjo Aphexa Twina, hipnotičnostjo Jeffa Millsa in atmosferičnostjo Convextiona poigrava z začaranim poslušalstvom. Slednjega ni malo. V svoje sete Aleksija mečejo nesporni DJ šefi kot sta Helena Hauff in Ben UFO, po njegovem zadržanem a ostrem robu pa rade posežejo tudi bilderske techno roke Bena Klocka.

Galaktična masaža možgan izpod prstov enega najbolj svežih in nenavadnih pilotov podtalne elektronike bo na sporedu 8. marca v kleti.

Unpredictable Arena:
Aleksi Perala Live! (Rephlex Records, трип, AP Music)
Evano (phi)
Fraku

House Bar:
Kosta (phi)
Marin (Just υs)

- - - - -
KLUB K4
Kersnikova 4, Ljubljana
www.klub-k4.si // www.facebook.com/klubk4

STAROSTNA OMEJITEV / AGE LIMIT: 18+

VSTOPNINA / ENTRANCE FEE:
10€ < 00h < 12€

INFO: info@klub-k4.si
GARDEROBA / LOST & FOUND
k4garderoba@gmail.com


Vreme Ljubljana
Parti|ElektronikaZadnja sprememba: 6.3.2019 9:34

Povezane vsebine

Manj tvegana zabavaVašega partija ni na seznamu?

Vnesi ga preko obrazca!

DODAJ NAPOVEDNIK