Connctd x Ambasada Rog

Tovarna Rog, Ljubljana, Slovenija

22. februar 2019 ob 22:00

DrogArt informatorji


Spremembe so bile od nekdaj del našega življenja in družbe. Ljudje se nanje odzivamo različno: nekaterim so po godu, drugi jih sploh ne opazijo, tretji se jih otepajo. Ne glede na to, kako nanje gledamo, pa spremembe vselej v določenem trenutku na nekoga vplivajo. Ker leto 2019 v tem ni izjema, in ker problem begunstva, socialne ogroženosti in pomanjkanje socialne varnosti še zdaleč ni stvar preteklosti, smo se v kolektivu SolvdMag odločili, da na to spremembo podamo odgovor.

V sodelovanju z ekipo Ambasade Rog, ki že vrsto let deluje v istoimenskem centru poslopja Rog v Ljubljani, in dnevno za skupine migrantov in beguncev organizira tople obroke, delavnice, nudi dostop do socialne in pravne pomoči, smo se odločili, da bomo 22. februarja 2019 organizirali dobrodelni žur. Naš namen je vsa sredstva, ki se bodo nabrala iz prodanih kart in pijače, nameniti organizaciji Ambasade, ki jih bo porabila za nabavo hrane in drugih tekočih stroškov, kot na primer pomoč migrantom pri plačilu najemnine. Tako želimo vsaj za kratek čas organizaciji olajšati pridobivanje sredstev, s katerimi operira.

*Od vseh prodanih kart bomo 10% namenili za obratovalne stroške dogodka, ob koncu pa želimo vse tudi transparentno prikazati.*

Lineup:

Past Present (MOARE, Mornik, Trulson, Kosheer)
SOLVD (Christian Kroupa / Alleged Witches, Evident, Alex Ranerro)

Karta: Prostovoljni prispevek (5€)
Garderoba: NI
Pijača: poskrbljeno


Vreme Ljubljana
Parti|ElektronikaZadnja sprememba: 22.2.2019 16:46

Povezane vsebine

Manj tvegana zabavaVašega partija ni na seznamu?

Vnesi ga preko obrazca!

DODAJ NAPOVEDNIK