SparkPale VOL. 3 – Psytrance & Trance

Mladinski kulturni center Hiša Mladih Ajdovščina, Ajdovščina, Slovenija

9. februar 2019 ob 22:00


Glede na odzive na prejšnjih dogodkih in ob upoštevanju vaših želja, pripravljamo že tretjo edicijo dogodka SparkPale. V MKC Hiša Mladih in Društvu Spark (Summer Spark Festival) napovedujemo SparkPale VOL.3, ki se bo odvil v soboto 9.2.2019 v Baru Hiša Mladih v Ajdovščini.

Vsak izmed dogodkov je žanrsko zaznamovan. Tokrat boste na vrsto prišli ljubitelji psytrance in trance glasbe. Za vaša ušesa in noge bodo na plesišču skrbeli: simpatična primorka Calixta, The Presidents (special psytrance & uplifting set) ter Luca Sabattini (special uplifting trance set). Podrobnejši opisi DJ-jev so spodaj.

ZAČETEK: 22.00
KONEC: 03.00
DOGODEK JE BREZ VSTOPNINE!

LINEUP (OPISI DJ-jev):

CALIXTA
Calixta je simpatična primorka, ki smo jo lani že spoznali na Summer Spark Festivalu, kjer je nastopila kot prva ženska v zgodovini festivala. Calixta prihaja kot headliner in vas s svojim psytrance setom gotovo ne bo pustila ravnodušnih. Ima ogromno izkušenj iz različnih dogodkov, prav tako pa ustvarja tudi lastno produkcijo.

LUCA SABATTINI
Luca Sabattini je sicer znan obraz primorske techno scene, a se bo tokrat predstavil s prav posebnim uplifting trance setom. Luca Sabattini je DJ, ki za mešalko nikoli ne razočara, s svojim ritmičnim ustvarjanjem in zvočnim čaranjem pa ugodi tako splošni publiki kot tudi zahtevnejšim poznavalcem elektronskih ritmov.

THE PRESIDENTS
The Presidents (brata Erik in David Babič) sta mlada primorska DJ-a in party maker-ja. S svojo strastjo do elektronske glasbe sta začela ob vstopu v srednjo šolo, najprej sta vrtela v spalnici in šolskih plesih, nato na raznih privatnih zabavah, potem pa tudi na nekaterih večjih dogodkih (Maln, Mladost v Smokvici, Summer Spark Festival). V njunih setih se najde več žanrov elektronske glasbe, najraje imata bass house, house in bounce. Raznovrstne žanre spretno prelivata tako, da dvigneta energijo na vsakem plesišču. Tokrat nam pripravljata prav poseben psytrance & uplifting trance set, ki bo dodobra razgrel plesišče.


Vreme Ajdovščina
Parti|ElektronikaZadnja sprememba: 4.2.2019 11:42

Povezane vsebine

Manj tvegana zabavaVašega partija ni na seznamu?

Vnesi ga preko obrazca!

DODAJ NAPOVEDNIK