Astronostalgic z Umekom // Kurzschluss

, ,

7. februar 2019 ob 22:00


Kurzschluss se iz januarske hibernacije prebuja nostalgično, a udarno z didžej Umekom in Dojaja, ki vas bosta popeljala po aveniji spominov kultnih večerov Astrodisca.

Torkov večer, 500 tolarjev, razprodana 4ka in prešvicana mladež. Vse to in še več na nekoč skromnih, a kultnih 129 BPM-jev. Tako se je davnega leta 2004 začela legenda Astrodisca, ki je sceno ob torkih obrnila dobesedno na glavo. Nekoč najtežja kladiva slovenskega tehna z Umekom na čelu so se odločila sredi tedna ob kulturnih urah updejtati slovensko klubarjenje. Astro je zakuhal galaktično čorbo, v kateri se je kuhal electro, deep techno in Detroit, vse skupaj pa je s prihajajočim valom minimala namočilo obiskovalce. Tokrat bosta Umek in Dojaja kuhala v četrtek @ Kurzschluss, recept za Astrodisco ostaja enak: 129 BPM-jev, astro hitiči od Kölna do Detroita in kulten žur.UMEK na spletu

WWW: http://www.umek.si

FB: https://www.facebook.com/umek.si/

IG: https://www.instagram.com/umek_1605/

TW: https://twitter.com/UMEK_1605

Viberate: https://www.viberate.com/artists/profile/umekDOJAJA na spletu

FB: https://www.facebook.com/Dojaja-285895408169173/

Soundcloud: https://soundcloud.com/dojaja

Astrodisco mix: https://soundcloud.com/dojaja/djdojaja-astrodisco-mixZa vse novosti spremljajte #Kurzschluss na družbenih omrežjih Facebook in Instagram.Starostna omejitev na dogodku: 18+.
Parti|ElektronikaZadnja sprememba: 28.1.2019 16:29

Povezane vsebine

Manj tvegana zabavaVašega partija ni na seznamu?

Vnesi ga preko obrazca!

DODAJ NAPOVEDNIK