Just A Dance

Klub K4, Ljubljana, Slovenija

19. januar 2019 ob 23:00


Večeru plesnih užitkov bo tokrat narekoval Kvalitatni čudežni deček Dulash, ki s svojim občutkom za iskanje neznanih petard in z unikatnim vrtenjem vedno preseneti tudi najbolj skeptične kritike.

Da ne gre za običajnega gosta govori njegov širok spekter glasbenih dosežkov. Je del live elektronskega banda Niplodok, organiziral je dogodke Gumitwist in Scienceofuse ter gostil goste kot so Alexander Robotnick, Modeselektor in Terrence Parker, z DJ nastopi pa je razvajal tako domače kot tuje odre (med njimi Stiropor, Od:vod, Dimensions Festival, Sonica Festival, berlinski Sameheads). Radio Študent je njegov stil miksanja povzel kot "eklektičen miks elektronskih stilov od itala disca do techna preko acid housa in elektro vplivov s ščepcem starega in čajno žličico novega."

Gre torej za mojstra, ki bo poskrbel, da se bo noč zdela prekratka in da bodo plesni čeveljci zopet služili svojemu namenu.

Družbo mu bosta delala domača DEN7EL in Von Meister, ki že nestrpno čakata, da ponovno vzletita na potovanje po starih in novih klasikah ter neznankah zlate dobe itala in synthpopa. Klet bo pomagala osvetliti tudi Rak3ta, ki nas na kotalkah pospremi v to čarobno noč, s ščepcem vizualnih flešbekov bo pa dogajanje ponovno začinila VJ 5237.
Pridte plesat!

- - - - -

Den7el
Von Meister
Dulash (Kvalitat)
VJ 5237

- - - - -

KLUB K4
Kersnikova 4, Ljubljana
www.klub-k4.si // www.facebook.com/klubk4

STAROSTNA OMEJITEV / AGE LIMIT: 18+

VSTOPNINA / ENTRANCE FEE:
5€ < 24.00 < 7€

INFO: info@klub-k4.si

GARDEROBA / LOST & FOUND
k4garderoba@gmail.com


Vreme Ljubljana
Parti|ElektronikaZadnja sprememba: 9.1.2019 16:09

Povezane vsebine

Manj tvegana zabavaVašega partija ni na seznamu?

Vnesi ga preko obrazca!

DODAJ NAPOVEDNIK