Todd Terry, The Shapeshifters & 6 years of Kurzschluss

Gospodarsko Razstavišče, Ljubljana, Slovenija

22. december 2018 ob 22:00

DrogArt terenska ekipa


**Ob praznovanju 6. rojstnega dneva v prodajo izdajamo omejeno število vstopnic po ceni 6 evrov**

Ob šestem rojstnem dnevu je Kurzschluss podprl Huawei in vsem obiskovalcem omogočil nakup vstopnic za zgolj šest evrov. Organizatorji sporočajo, da vstopnic ni na pretek in svetujejo čimprejšnji nakup.

ZEKS HOUSE PARTY W TODD TERRY, THE SHAPESHIFTERS
Ustno izročilo opisuje Kurzschlussov decembrski house party kot bajko o čutnih zvokih, ki gibajo boke, mogočnih vokalih, žejnih grlih in nepozabnih trenutkih s poznanimi in na novo spoznanimi. 22. decembra se bo tradicija nadaljevala, pri čemer ob 6. rojstnem dnevu obljubljamo širok program, ki ga bomo dokončno razkrili v prihodnjih mesecih, in posebna rojstnodnevna presenečenja. Prvo presenečenje je polovična cena vstopnic, early bird po ceni 6 evrov! Število vstopnic je omejeno.

TODD TERRY
V goste prihaja grammy nominiranec Todd Terry. Američan je eden tistih, ki so definirali house sceno v 80. letih in ji postavili temelje za njen razvoj. Domači publiki je poznan po svojih največjih hitih, kot so Keep On Jumpin’ in Something’s Going On, še bolj pa po sodelovanju z največjimi glasbenimi imenu na svetu. Garbage, George Michael in Annie Lenox so samo trije izmed njih, za katere je pripravil uspešne remikse.

THE SHAPESHIFTERS
22. decembra se mu pridružuje tudi glasbeni akt The Shapeshifters, ki je klube navduševal s hiti, kot so Lola’s theme in Back to Basics, ki se še danes odvrtijo prav na vsakem Oldies Goldies setu. The Shapeshifters, ki ga zastopa Simon Marlin, sodi med mojstre klasičnega house zvoka, v dolgoletni karieri pa je sodeloval s klubom Pacha, Ministry of Sound in izvajalci, kot so Faithless, Moby in Christina Aguilera.

To še ni vse. A dovolj za začetek.

Starostna meja za dogodek je 16+. Mladoletnim osebam nad 16 let, vstop na dogodek brez podpisane izjave o odgovornosti in brez spremstva staršev/skrbnikov ni dovoljen.

Huawei se je usmeril v razvoj novih tehnologij, ki premikajo meje pametnih telefonov. Huawei Mate20 Pro, s povsem novo trojno kamero Leica, redefinira način fotografiranja, zato bo Kurzschluss rojstnodnevna zabava ostala v bolj živem spominu dlje časa.

***
Se vidimo na praznovanju 22.12.!


Vreme Ljubljana
Parti|ElektronikaZadnja sprememba: 17.12.2018 14:49

Povezane vsebine

Manj tvegana zabavaVašega partija ni na seznamu?

Vnesi ga preko obrazca!

DODAJ NAPOVEDNIK