K4x4 w/ Skee Mask

Klub K4, Ljubljana, Slovenija

28. december 2018 ob 23:00


Decembra v nedrje kleti na Kersnikovi prihaja nemški techno romantik in resen kandidat za avtorja elektrončkarskega albuma leta: Skee Mask!

Producent in bobnar iz Munchna ni običajni techno German, ki bi grmel z natančno a pogosto suhoparno nogo. Brian Müller je nase opozoril že z izjemnim prvencem Shred, na katerem je s peresno lahkoto pregnetel pionirski britanski techno zvok z breakbeati in detroitsko melanholijo. Ni naključje, da je Brian svoje mesto našel na referenčni in raziskovalni bavarski založbi Illian Tape, ki jo premišljeno vodita brata Zenker. Letos se tej založbi nasmiha jackpot, saj je nov album Skee Maska z naslovom Compro stopil kritike in mnoga ozvočenja z žmohtno mešanico Aphexovih ambientalij, Burialovih grenko-sladkih tesnob in retro techno atmosferike, ki je (razen pri Shedu) nismo slišali skoraj od devetdesetih.

Svojo sočno techno medico Skee servira tako na top festivalih kot sta Atonal in Unsound, kot v najbolj temnem klubskem drobovju ala Berghain in Blitz. V 4ki se bodo ob njem predstavili še eksperimentalni live projekt producenta Mind Machines in sinaptični Splinterhouse, na malem pa Junker z bass/tech warmupom ter očetnjava z E.B. Kingom in Terranigmo.

Main:
Skee Mask (Illian Tape, NEM)
Mind Machines Live (Sigma5)
Splinterhouse (Synaptic)

Bar:
E.B King (Scienceofuse)
Terranigma (Tigerbalm)
Junker (Spejs)

-------
KLUB K4
Kersnikova 4, Ljubljana
www.klub-k4.si // www.facebook.com/klubk4

STAROSTNA OMEJITEV / AGE LIMIT: 18+

VSTOPNINA / ENTRANCE FEE:
TBA

INFO: info@klub-k4.si

GARDEROBA / LOST & FOUND
k4garderoba@gmail.com


Vreme Ljubljana
Parti|ElektronikaZadnja sprememba: 8.11.2018 11:34

Povezane vsebine

Manj tvegana zabavaVašega partija ni na seznamu?

Vnesi ga preko obrazca!

DODAJ NAPOVEDNIK