RGB Series: Cogo meets Magna Pia

MC, Velenje, Slovenija

26. oktober 2018 ob 22:00


 RGB Series: Cogo meets Magna Pia

Točno en mesec po nastopu v slovitem Berlinskem techno klubu Berghain v Velenje, na otvoritev letošnje sezone RGB Series, prihaja DJ in producent Hüseyin Evirgen aka. Magna Pia. Plesišče velenjskega kluba bodo za njega pripravljali in za njim pospravljali Tonske, MAC-10 in Assembler.

-----
Po študiju skladateljstva, klavirja in elektronske glasbe na istanbulski univerzi in univerzi Mozarteum v Salzburgu je Hüseyin Evirgen skoraj dve desetletji skladal glasbo za gledališče, plesne performanse in multimedijske projekte. Ko je na Red Bull glasbeni akademiji leta 2008 spoznal Alexa Tsiridisa sta ustanovila techno dvojec Cassegrain.

Od njune prve izdaje na založbi Mikrowave leta 2010 sta sodelovala z založbani kot so Infrastructure New York, Prologue, Killekill, Ostgut Ton, Counterchange in Semantica Records. Leta 2016 sta ustanovila lastno založbo z imenom Arcing Seas, na kateri izdajata kot Cassegrain, samostojno ali v sodelovanju z gostujočimi umetniki.

Kot Magna Pia Hüseyin Evirgen ponuja plesne izlete nevsakdanjih zvočnih razpoloženj s subtilnimi referencami na techno iz 90-ih, kjer združuje sodobne techno ritme s arhaičnim simbolizmom.

-----
⋐ Magna Pia (Counterchange Recordings, Arcing Seas / Berlin)
https://soundcloud.com/magnapia
https://www.residentadvisor.net/dj/magnapia

Tonske (Cogo)
https://soundcloud.com/tonske
https://www.residentadvisor.net/dj/tonske

Assembler (Cogo)
https://soundcloud.com/assemblerofficial
https://www.residentadvisor.net/dj/qub

⋐ MAC-10 (Cogo)

-----
 Prispevek: 5€

-----
 Info: info@cogo.si / 031 642 651


 KICK. BASS. COGO.


Vreme Velenje
Parti|ElektronikaZadnja sprememba: 22.10.2018 14:56

Povezane vsebine

Manj tvegana zabavaVašega partija ni na seznamu?

Vnesi ga preko obrazca!

DODAJ NAPOVEDNIK