Autumn Madness Party & After Party

Moment bar, Ljubljana, Slovenija

19. oktober 2018 ob 23:00


~ To bo norija, jesenska norija, prava energija in vse bo prima.

Autumn Madness Dj*s:
LOONI (elektronika69)
LEVIS (Moment Resident))
LIXI (High Tenson)
TIXTI (High Tenson)
BRTINZZ
THOMAS (Moment Crew)

V jesenskih barvah nadaljujemo našo serijo dogodkov. Tokratno jesensko norijo bomo opremili z glasbo različnih sfer elektronike, s poudarkom na tech - house in house ritmih. Na terasi Moment Bar-a se bo skozi celotno noč zvrstila pisana paleta zvokov, ki Vas bodo, dragi naši najljubši žurerji in žurerke, popeljali v plesno ekstazo.

V goste tokrat smo za Vas povabili:
LOONI , simpatično in energično predstavnico ženske generacije DJ-k, ki s svojimi skrbno izbranimi glasbenimi selekcijami in energičnimi set-i navdušuje vse ljubitelje house zvokov.

TIXTI , ljubitelj glasbe in zvokov deep-a ter minimala, s primesmi tech-a. Soustanovitelj kolektiva High Tension, ki je svojo DJ - evsko pot začel v idrijskem klubu Swenak.

LIXI , pristaš house ritmov in veselih melodij. Ljubljenec idrijske publike. Član kolektiva High Tension in soorganizator mladinskega festivala Čipkarija.

BRTINZZ , mojster tech - house setov in velik ljubitelj glasbe za vse okuse. Ultramaratonec v dolžinah setov in razgibavanju najvztrajnejših žurerjev. Newcomer z velikim potencialom v prihodnosti.

Poleg naših gostujočih DJ-ev bosta atmosfero večera začinila še, vedno nasmejani organizator naših serialk DJLEVIS  s svojim tech - house/techno setom in THOMAS, ki bo poskrbel za ogrevalno siesto z warm - up setom.

Vsekakor, manjkaš le še ti! Pridruži se nam in z nami zapleši v še eno prečudovito noč. Prepusti se toku in zaplavaj na zvočnih valovih v želeno smer.

*****************************************************************************
ENTRY FEE Party & After Party :
23h > 24h > 5 EUR
24h > 6.30h>7 EUR
6.30h > 5 EUR
Age Limit: 18+
!!! NO GUEST POLICY !!!
*****************************************************************************
Cockta
g3spirits
Strong.si
MyNight.si
Foto Delavnica
Maxxaudio Oprema za Dogodke
Restavracija Mexico Mediterrá Place


Vreme Ljubljana
Parti|ElektronikaZadnja sprememba: 19.10.2018 13:16

Povezane vsebine

Manj tvegana zabavaVašega partija ni na seznamu?

Vnesi ga preko obrazca!

DODAJ NAPOVEDNIK