Cocoon s Sven Väthom // Kurzschluss

Kurzschluss, Ljubljana, Slovenija

16. november 2018 ob 23:00

DrogArt terenska ekipa


 Ibiza in Ljubljana: Cocoon with Sven Väth

Kurzchluss is hosting a visionary who started the world techno revolution in Frankfurt in 1981. Sven Väth is a legend of his time and a headliner of the Cocoon event series, that is home to one of the best nightlife venues in the world, the Pacha Club in Ibiza. Captain of the night will take us on a journey to Ibiza and back, Fabe and Johannes Volk will help him navigate on this, what is ought to be, amazing journey.

Get tickets here:
https://goo.gl/cm3a2N

WWW: http://www.cocoon.net
FB:https://www.facebook.com/COCOON.OFFICIAL/
IG: http://www.instagram.com/svenvaeth_official
TW: www.twitter.com/svenvaeth
RA: www.residentadvisor.net/dj/svenvath

***
Cocoon s Sven Väth-om na čelu!

Kurzchluss tokrat gosti vizionarja, ki je leta 1981 v Frankfurtu začel svetovno techno revolucijo. Sven Väth je legenda svojega časa in headliner serije dogodkov Cocoon, ki domujejo v enem izmed najboljših nočnih prizorišč na svetu, ibiškem klubu Pacha. V 19. sezoni še vedno vsako poletje navdihuje več kot 80.000 obiskovalcev. Pridružila se mu bosta tudi Fabe in Johannes Volk. Člana Svenove družine Cocoon Recordings, ki svojo vizijo širi čez 5 kontinentov v 30 različnih držav. Najbolj karizmatičen DJ svoje generacije ima za sabo neverjetnih 35 let kariere. Še vedno vitalen, profesionalen in skrajno nepredvidljiv. Noč v njegovi družbi bo zagotovljeno pod visoko napetostjo.

Vstopnice lahko kupite tukaj:
https://goo.gl/cm3a2N

Največji hiti in sveži singli:
The Sound of the 17th Season / 2017
The Sound of the 18th Season / 2018

Diskografija:
Sven Väth
Accident in Paradise / 1992
The Harlequin, the Robot, and the Ballet / 1994
Touch Themes Of Harlequin - Robot - Ballet-Dancer / 1995
Fusion / 1998
Six in the Mix (The Fusion Remix Collection ’99) / 1999
Contact / 2000
Fire / 2002
Fire Works (remixes of tracks from Fire) / 2003
L’ esperanza / 2014

FABE
Sketch / 2015
Square town / 2016
New Blood / 2017
DMT / 2018

Johannes Volk
The Mysteries Of Tharsis Montes / 2006
Our Mental Universe / 2008
Mutual Codes / 2016
Sawtooth Novel / 2017
Insert / 2018
Tears and Walls / 2018

Cocoon na spletu:
WWW: http://www.cocoon.net
FB:https://www.facebook.com/COCOON.OFFICIAL/
IG: http://www.instagram.com/svenvaeth_official
TW: www.twitter.com/svenvaeth
RA: www.residentadvisor.net/dj/svenvath

Za vse novosti spremljajte #Kurzschluss na družbenih omrežjih Facebook in Instagram.


Vreme Ljubljana




PartiZadnja sprememba: 6.11.2018 12:38

Povezane vsebine

Manj tvegana zabava



Vašega partija ni na seznamu?

Vnesi ga preko obrazca!

DODAJ NAPOVEDNIK