PSY FLY :: Special ladies edition

Moment bar, Ljubljana, Slovenija

22. september 2018 ob 23:00


Dragi žurerji, morda še niste opazili, toda počasi se bliža konec poletja in s tem pričetek nove in razburljive klubske sezone. Da bo otvoritev klubskih plesišč še toliko bolj markantna, za vas pripravljamo prav poseben večer posvečen ženskim sukalkam plošč. Da bo izkušnja še bolj intenzivna, smo se odločili naše druženje postaviti na poseben datum. 22.9. ki bo namreč jesensko enakonočje, dan bo imel enako dolžino kot noč, sonce bo točno nad ekvatorjem. Drevesa bodo sprva radostno obarvala svoje liste in jih nato odvrgla. Nastopilo bo obdobje z več teme. Prav tako kot drevesa, lahko tudi mi odvržemo nepotrebne reči, ki jih nosimo s seboj in se poglobimo v temo, skozi katero naposled posijejo žarki svetlobe. Brez teme ni luči, brez sprejemanja ene in druge plati ni ravnovesja. Ravnovesje je tudi tisto, kar želimo poiskati na odru. V svet elektronske glasbe, kjer še vedno večinoma dominira moška energija, bomo poslali močan protitok ženske rodovitnosti in se s tem skušali približati ravnovesju.
V glasbenem smislu se bo zgodba odvijala podobno. Spočetka nam bo moč svetlobe predstavila Kristina Zimic Calixta aka CALIXTA, mednarodno uveljavljena psy-trance in progressive djane, ki plesalce nikdar ne pusti ravnodušne. V svoji dolgoletni karieri se je dodobra naučila slediti željam publike, a ob tem nikoli ne zanemari svojega osebnega doprinosa. Skupaj s publiko ustvarja unikatne izkušnje, ki nas bodo ogrele za prehod. Gostja in Nemčije Caro Sunshine bo poskrbela za to, da bo prehod iz svetlobe v temo potekal kar se da gladko. Ob počasnem približevanju teme ne bomo pozabili na sadove našega truda. Obrali bomo sadeže, ki nam jih je obrodilo delo in jih shranili, da nam bodo pomagali preživeti zimo. Sklenili bomo s temno. S tisto spokojno praznino, ki nam omogoča počitek in rast. Domačinka EaAruru Bit vas bo nežno ovila v črno tančico, skozi katero bomo zrli vase in v svoje globine. Brez strahu se bomo postavili pred svoje demone in se z njimi spoprijateljili.
Da večer ne bo brez presenečenj, pa pripravljamo prav posebno tekmovanje. Vabimo vse zainteresirane dame, da svoje sete pošljejo organizaciji. Ena izmed srečnic pa bo dobila priložnost, da svoje znanje in ljubezen do glasbe deli z nami na odru, kot prva nastopajoča. Edini pogoj je, da se glasba posveča bolj svetlobi kot temi, saj bomo v tej maniri vstopili v noč (tj. Psy-trance, Progressive, „light“ Zenonesque,...)
V kolikor vam to ne bo dovolj ali pa boste pogrešali moške na odru, ste vljudno vabljeni tudi na after-žur s AGENT MUSHROOM ᴰᴶ in Sun Wu-Kongom
Torej drage dame, le pogumno na dan z dj seti, mi se že veselimo poslušanja!

♪ ♪ ♪ Caro Sunshine 1st time in Slovenia
- https://m.soundcloud.com/carosunshine
- https://www.en.gaggalacka.de/artists/music/carosunshine/

♪ ♪ ♪ Kristina Zimic Calixta
- https://www.beatport.com/artist/calixta/658180
- http://www.soundcloud.com/calixta

♪ ♪ ♪ EaAruru Bit
- https://www.mixcloud.com/EaAruru/frontal-sonic-lobotomy-drops-festival-1882018/

SHARING IS CARING, zato povabite svoje najdražje prijatelje ;)

EXTRAS
◊◊◊ Big soundsistem
◊◊◊ Big dance floor under stars
◊◊◊ Decorations by Mushroom Magic lights
◊◊◊ Happy smiling people
◊◊◊ Chill out area
◊◊◊ Fresh fruits
◊◊◊ AfterParty
& many more ...

Prispevek:
23.00 - 06.00 10EUR
06.00 - ??? 6EUR
AfterHours to wash your brains w/
AGENT MUSHROOM ᴰᴶ b2b Sun Wu-Kong
Age Limit: 18+
Lokacija Moment bar, Ljubljana
Start: 22:00
End: 11:00
NO GUEST POLICY !!!


Vreme Ljubljana
PartiZadnja sprememba: 27.8.2018 15:55

Povezane vsebine

Manj tvegana zabavaVašega partija ni na seznamu?

Vnesi ga preko obrazca!

DODAJ NAPOVEDNIK