Stiropor pres.: ZADIG (Construct Re-Form / FR)

Božidar, Ljubljana, Slovenija

3. avgust 2018 ob 23:00

DrogArt informatorji


Zadig je prava starosta techna, ki zganja trušč že od samega začetka, od zgodnjih 90-ih let. Najprej se je uveljavil v domačem, lokalnem normandijskem prostoru, kasneje pa soustvarjal enega glavnih evropskih stičišč techna, zloglasno pariško sceno. Kar dela še dandanes.

Pod strogim vplivom trde roke klasikov - Jeffa Millsa, Joeya Beltrama in Surgeona - je že zgodaj oblikoval svoj brezkompromisni slog, ki ga potem ni veliko spreminjal. Techno ortodoksnež je pred slabim desetletjem štartal založbo Construct Re-Form, preko katere je svetu pomagal predstaviti artiste, kot so Voiski, Antigone in Birth Of Frequency. Ti so potem postali ključni pariški liki. Prav z naštetimi je Zadig sestavil live band Unforseen Alliance, v katerem štirje ambasadorji založbe širijo njeno poslanstvo – ohranjanje staromodnega techna v morju beatportovskega trenda.

V zadnjih letih se je Zadig vrnil na obalo Normandije, kjer strmi v morje in fokusirano producira, svoje vinilne nastope pa izbira premišljeno in skrbno. Redka priložnost torej in techno dogodek poletja v Ljubljani. Prvi od le dveh eventov v Božidarjevi dvorani vse do vrhunca kisle jeseni.

Velika dvorana, 00-05:
Zadig (3h set)
RSN

Vstopnina:
5eur (predprodaja @ magda)
7eur (na dan dogodka)


Vreme Ljubljana
Parti|ElektronikaZadnja sprememba: 3.8.2018 12:34

Povezane vsebine

Manj tvegana zabavaVašega partija ni na seznamu?

Vnesi ga preko obrazca!

DODAJ NAPOVEDNIK